Ehliyet için fotoğraf çektireceğim dediğinde zaten fotoğrafçı bilir canım ne fonu kullanılacağını,ayrıca kulak ne alaka ilk defa duydum ama gözlük kullanıyorsan gözlüklü olmak zorunda.kızlar ehliyet alcam ve fotoğraf çektirmem gerekiyor . fotoğraf nasıl olmalı birileri kulağın görünecek dedi ama pek emin olamadım. bi de fon beyaz mı olmalı
teşekkürler :)Ehliyet için fotoğraf çektireceğim dediğinde zaten fotoğrafçı bilir canım ne fonu kullanılacağını,ayrıca kulak ne alaka ilk defa duydum ama gözlük kullanıyorsan gözlüklü olmak zorunda.
teşekkürler :)Kulak olayı pasaport için...
Sen normal vesikalık çektirceksin..
Normal vesikalik oluyor kulak sart degil. Ben tesetturluyum esarbimdan kulagimi cikartmami istemedilerdemek ki sart degilmis
Ben bugün ehliyet için fotoğraf çektirdim kulağın görünmesi gerekiyormuş pasaportta da öyle ama ehliyet içinde fotoğraf çeken adam saçlarını kulaklarının arkasına atman gerek dedi fonda beyaz aynen haberin olsun gerçi gittiğin zamanda çeken kişi biliyordur zaten güzel çıkarsın umarım :)kızlar ehliyet alcam ve fotoğraf çektirmem gerekiyor . fotoğraf nasıl olmalı birileri kulağın görünecek dedi ama pek emin olamadım. bi de fon beyaz mı olmalı
Ehliyet ve pasaport icin biyometrik fotograf cektireceksin. Zaten fotografcilar bu konuda bilgi sahibi. Biyometrik fotografta beyaz fon kullaniliyor ve tam karsidan cekiliyor. Normal vesikalik gibi sagdan soldan poz vermek yok yani. Basi acik olanlar icin saclar kulak arkasi olacak ve evet kulaklar gorunur durumda olacak. Basortululer icin de mumkun oldugunca yuz hatlari ortada olacak. Ben ortuluyum, foto cekilirken salimi mumkun oldugunca elmacik kemikler, yuz hatlari gorunur sekilde geriden baglattirdi fotocu. Yani yuz bakinca taninir durumda olacak. Hee resim nasil cikti derseniz berbat :) Hapishane kackinlari gibi
Dipnot: Konu 2014 konusuymus farketmemistim ama yeni ehliyet alacak ya da degistirecekler icin olsun bu bilgiler. Firindan yeni cikti, sicak sicak