- 11 Ocak 2009
- 162
- 7
- Konu Sahibi caddythecat
Kursa yazılmadan once hicbir şekilde araba kullanmışlığım yoktu. Ilk direksiyon dersime girdim ve hocam sen biliyorsun bu işi niye geldin derse falan dedi ki ilk defa fren debriyaj olayını yapmıştım. Yazılı sınavdan full not almıştım. Direksiyonda da ilk sınavımda geçtim zaten. Biraz el-ayak koordinasyonu gerektiriyor. Hiç zor bir şey değil, küçüklüğünde çarpışan arabalardan inmeyen biriysen aynı o hissi yaşayacaksın :) ve bence manuel ehliyet al cunku otomatik ogrenirsen bir daha hic ogrenemezsin vitesliyi. Bazen lazım oluyor otomatik araba olmuyor ve kullanman gerekiyor o zaman ne diceksin "ben sadece otomatik kullanabiliyorum" mu? Öbürü daha zevkli, inan bana
Merhaba, siz hangi yıl aldınız ehliyetinizi? Bende kursa kayıt oldum fakat manuel mi yoksa otomatik ehliyet mi alsam diye kararsızım daha önce bende hiç direksiyon başına oturmadığım için manuelde kalırsam diye korkuyorum çevremdekiler bana manuel vites sınavını son yıllarda çok zorlaştırdıkları için otomatik al diyor. Sizde hiç zor bir şey değil demişsiniz hangisinde karar vermeliyim bilmiyorum