Egzema ÇÖZÜMmmmmmmm

Gece585807

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
2
0
25
:KK200:Arkadaşlar öncelikle kimisi inanır kimisi inanmaz orası bilemem ama annemin nasıl egzemadan kurtulduğunu anlatmak istedim.

:KK200:Annemim bacaklarında gittikçe büyüyen kızaran ve kaşınan yaralar cıktı.

Öncelikle doktora gittik krem verdi egzema dedi lakin hiç bir faydasını göremedik.

Bizim büyüklerimiz bu şekilde çıkan izlere nazardan dolayı çıktığına inanarak
Dua okurmuşlar.
Bizde işte sorduk soruşturduk köydede değiliz birini bulduk okudu ama geçmedi . sonra bir kaç gün sonra başka birini bulduk o kişide anneme bu bacaklarında çıkanın nazar olduğunu ve her okuyanın geçirmedigini söyledi değişiyomuş yani okuyana göre anneme de okudu inanırmısınız bacağında olan 6 7 tane yaranın hepsi gitti gerçekten. Tam anlatayım naptığını cuma günü mesela 3 hafta her cuma dua okuyodu kalemle de üstünü ciziyodu. Dediğim gibi kızlar her okuyanda geçirmiyomuş ins sizde bulabilirsiniz araştırın etrafınızda

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-11-12-21-52-1.png
    Screenshot_2017-11-11-12-21-52-1.png
    253,7 KB · Görüntüleme: 99
Aynisi bana da olmustu hatta bogazima kadar yer yer tum vucudumu sarmisti. Ama cok sıkıntılı bir olay yasadigimin ertesi haftasi oldu egzema. Yani sıkıntıdan olduguna eminim. Nazar oldugunu sanmiyorum ama duanin etkisi olmus olabilir tabi. Benim krem karisimlari ile gecmisti 4 5 ayda

Aynisi bana da olmustu hatta bogazima kadar yer yer tum vucudumu sarmisti. Ama cok sıkıntılı bir olay yasadigimin ertesi haftasi oldu egzema. Yani sıkıntıdan olduguna eminim. Nazar oldugunu sanmiyorum ama duanin etkisi olmus olabilir tabi. Benim krem karisimlari ile gecmisti 4 5 ayda[/QUO

Valla bilmiyom orasını ben nazara çok inanıyorum iyileştiysen sorun yok o zman çok geçmiş olsun ins bidaha karşılaşmazsın

X