Egzamanın kesin çözümü !!!! mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum

juliett06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
8
4
arkadaşlar bendede 2 yıldır süregelen bacağımda egzama şikayetlerim vardı kaç tane dr a gittiysem ilaçlar kullanılınca hafifliyor bırakınca yine aynısıydı :KK43: ama bundan 2 ay önce nette gezerken ibrahim saraçoğlunun beyaz dut kurusu kürünü gördüm ve uyguladım.inanmazsınız 2 haftada geçtiler hemde nası yara olmuştular kaşımaktan onun içn şimdi sizinle paylaşmak istedim..Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun tavsiye ettiği kür:. Egzama kuru dut kürünü hazırlamak için kaynayan yarım litre suya 6-7 çorba kaşığı kuru dut (beyaz dut kurusu) atılmalı ve yaklaşık 10 dakika kaynatılmalıdır. Dut kürü cilde zarar vermeyecek sıcaklığa düşünce (kür mümkün olduğunca sıcak olmalıdır, ancak cilde zarar vermemelidir) egzamalı eller kürün içinde 10 dakika bekletilmelidir. Egzama diğer cilt bölgelerinde ise bu kür o bölgeye sürülmelidir. Daha sonra 1 saat boyunca eller (egzamalı bölge) yıkanmamalıdır. 1 saatlik süreç dolduktan sonra egzamalı bölge suyla durulanarak dut küründen temizlenmelidir. Bu kür haftada 3 defa uygulandığında sonuç vermektedir.sonuç alanlar yada deneyenler yazarsanız sevinirim..

benim saçlarımın diplerinde alnımda burun kenarlarımda ve boynumda oluyor ben de deneyeyim bunu bari.

benim kardeşimde var yıllardır hertürlü tedavi uygulandı ama çözüm yok birde bunu denesin söyleyim kolaymış teşekkürler inşallah geçer..

sadece suyunu mu kullanacağız??? cevap verirseniz çok sevinirim. benimde kulak arkamda var ve aynı sizin gibi ilaç kullanıyorum düzeliyor sonra geri geliyor:KK43:( kaşıya kaşıya yara yapıyorum:KK43:(

hergün kızıma zaten dut kurusu haşlıyorum suyunu dökmem bundan sonra.

sadece suyunu mu kullanacağız??? cevap verirseniz çok sevinirim. benimde kulak arkamda var ve aynı sizin gibi ilaç kullanıyorum düzeliyor sonra geri geliyor:KK43:( kaşıya kaşıya yara yapıyorum:KK43:(

hergün kızıma zaten dut kurusu haşlıyorum suyunu dökmem bundan sonra.

evet sadece suyu.ama dakikası çok önemli aynen yazdığım gibi kaynatıp ılıkla sıcak arası bi derecede başlayın sürmeye 10 dakika boyunca sürün..hiç bir ilacın faydasız olduğunu bunu yapınca öğrendim.Allah her hastalığın doğal çözümünü vermiş.mutlaka uygulayın..şimdiden geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Şimdi uyguladım ben de alnıma ve boynuma. Haftada 3 kez uygulayacağım inşallah geçer benim de . :KK59:

benimde sağ bacağımın ön kısmında var ilaçla felan geçmedi bi türlü en kısa zamanda dut kurusu alıp uygulayacağım inşallah bendede faydası olur:122:

Egzama ve sedef için probolis ve arı sütünün faydalı olacağını okudum bir kaç yerde. Bende de bir buçuk ay önce dermatit diye bir rahatsızlık çıktı. 2 kere doktora gittim hap ve krem verdi ama hiçbir faydasını göremedim. Kaşıntıdan uyuyamıyorum. Bugün 7, 8 attara gittim bayağı bir şey aldım, dut kurusu da aldım, yarın başlayacağım. Faydasını görürüm inşallah.

arkadaşlar bendede 2 yıldır süregelen bacağımda egzama şikayetlerim vardı kaç tane dr a gittiysem ilaçlar kullanılınca hafifliyor bırakınca yine aynısıydı :KK43: ama bundan 2 ay önce nette gezerken ibrahim saraçoğlunun beyaz dut kurusu kürünü gördüm ve uyguladım.inanmazsınız 2 haftada geçtiler hemde nası yara olmuştular kaşımaktan onun içn şimdi sizinle paylaşmak istedim..Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun tavsiye ettiği kür:. Egzama kuru dut kürünü hazırlamak için kaynayan yarım litre suya 6-7 çorba kaşığı kuru dut (beyaz dut kurusu) atılmalı ve yaklaşık 10 dakika kaynatılmalıdır. Dut kürü cilde zarar vermeyecek sıcaklığa düşünce (kür mümkün olduğunca sıcak olmalıdır, ancak cilde zarar vermemelidir) egzamalı eller kürün içinde 10 dakika bekletilmelidir. Egzama diğer cilt bölgelerinde ise bu kür o bölgeye sürülmelidir. Daha sonra 1 saat boyunca eller (egzamalı bölge) yıkanmamalıdır. 1 saatlik süreç dolduktan sonra egzamalı bölge suyla durulanarak dut küründen temizlenmelidir. Bu kür haftada 3 defa uygulandığında sonuç vermektedir.sonuç alanlar yada deneyenler yazarsanız sevinirim..

Peki sendeki egzama nasıldı benim sulu kuru. Yani Atopik mi seboroid mi? Benim çok küçükken Allah kimseye vermesin yüzümde kocaman sulu egzama çıkmıştı iyi bir özel poliklinikte tedavi olunca geçmişti ve izde kalmadı ve tekrarlamadı.Ellerimde de vardı onlarda geçti. Şimdi tekrar var ama bu sefer derim soyuluyor pul pul):

benim saçlarımın diplerinde alnımda burun kenarlarımda ve boynumda oluyor ben de deneyeyim bunu bari.
ne kullanıyorsun ilaç filan benimde saçlarda başlayıp kulak içineden devam etti şimdi burun kernarı ve kaş diplerinde oluyor
cildimdekilere dermatop kullanıyorum fayda veriyor ama belli bi zaman sonra tekrar nüksediyor.saçlarıma da keterol nonozol şampuan kullanıyorum
ve betnovation losyon losyonu tavsiye ediyorum

Benimde 2 yıl önce boynumda olmuştu terlediğim zaman artıyordu kolyeden olduğunu düşünüyorum pek çok şeye alerjim var çünkü doktor bir krem wermişti onu kullanınca geçiyordu bırakınca ve terleyince tekrar.. şu an kış aylarında olduğumuz için boynumda pek bi sıkıntı yok ama bu seferde ellerimde olmaya basladı yüzükten parmak arasında hafıf kaşıntı olurdu bir iki aydır iki elime de avuç içlerime yayıldı çok kaşınıyor acıyor delirecek gibi oluyorum bazen aynı kremi elime de sürüyorum ama elimi pek kuru tutamadığım için olsa gerek pek fayda etmedi biraz sıkıldığımda filan iyice artıyor mesela sınav haftamda bu ara yine azdılar :S dut kurusunu okudum bende internette yarın alıp denicem inşallah fayda eder çok kötü bişi Allah kimsenin başına vermesin

yüzüme filan geçecek diye de çok korkuyorum elime yüzüme süremez oldum :S:S öyle geçme gibi olay oluyor mu acaba bilen var mı

yüzüne kullanıp faydasını gören varmı.....yüze 10 dakika nasıl süreceğiz

bende deneyeceğimm benimde bacagımda var inş gecer

arkadaslar merhaba,
öncelikle hepinize geçmiş olsun , bu meret yaklasık 10 senedir war bende , denemedigim kullanmadıgım ilac krem kalmadı, sadece bi anlık rahatlama oluyor we yeniden cıkıyor . benim boynumda , alnımda göz kapaklarımda we boynumun altında war ee tabi wücudunda egzama olan kişilerin %90 nında kulak içine sıcrıyor . kulaklarım deli gibi kasınıyor. kulaga bi care bulamadım . fakat boynum pullandıgı we kasındıgı zamanlar termisil sprey ve travacort krem kullanıyorum. ne kadar mantar için kullanıldıgı düşünülse de gunde 2 kere kullandıgınızda pullanma, kasıntı we sert deri görünümü gidiyor.
yakın cewremde arkadaslarımda da egzaması olanlar war onlar kullandı , onlarada fayda etti.
bir de egzama suyu , sıkıntıyı , stresi , üzüntüyü sewmez. kolye , yuzuk vb cisimleri de sewmez.
kulagında egzama olanlar da dusa girerken kulagınızı ya pamukla yada tıkaclarla muhafaza ederseniz bi nebze önüne gecebilirsiniz.

Ya benimde bacaklarimda var kizlarr dr egzama dedi ama bence degil icten gelen bisey bu bacaklarim hep yara sabh uyaninca tirnak diplerim kan olarak uyaniyorum hep napicami bilmiyorumm:KK43:(

bu kürü saçlarına uygulayan var mı ya da yüzüne nasıl sonuç aldınız?benim saçlarımda var yüzümde küçük küçük çıktı.vücudumda da cıkmaya basladı.ne illet bi şeymiş buya

X