- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 103
- 31
- Konu Sahibi Sebnem1453
-
Teşekkür ederim sizin ne kadar sürede geçti verdiği ilaçların isimlerini hatirliyormusunuzBende bir dönem olmuştu başımın bir kısmında. Ama doktorun verdiği ilaçlar işe yaradı ve geçti.
Egzamanın da mantar gibi çeşitli türleri var sanırım. Ellerinizdeyse özellikle kimyasal maddeler (deterjan, sıvı sabun gibi), kuru havalar ve stres egzamayı tetikleyen şeyler bildiğim kadarıyla. İyileşme süresini bilmiyorum ama, çok uzun sürerse tekrar doktora gitmenizde fayda var.
Nerdeyse 10 yıl olmuştur benim bunu yaşayalı. Net bir süre veremem ama sanırım bir kaç ayda geçmişti. Başım için bir şampuan vermişti, yanlış hatırlamıyorsam minoxil gibi bir şeydi. Yüzümde de vardı ona da ağır kokulu bir krem vermişti. Ben ismini hatırlasam bile sizin almanız uygun olmaz. Dediğim gibi onların da çeşitleri var. Siz aksatmadan ilaçlarınızı kullanın. Baktınız geçmiyor tekrar doktorunuzla görüşün.Teşekkür ederim sizin ne kadar sürede geçti verdiği ilaçların isimlerini hatirliyormusunuz
Benim elimde de stresli olduğum bir dönemde olmuştu biraz üzülsem arada yine olur hatta ilk olduğu zamanlar bütün parmağımı kaplamışttı ilk gittiğim doktor yanlış teşhis koydu mantar dedi tedavisi olumlu sonuç vermedi sonra başka bir doktora gittim o egzama dedi elocon pomat diyebir krem verdi o kdr iyi geldiki 1 haftada hepsi geçti birde bir sabın vermişti ama uzun zmn oldu onuhatırlıyamıyorum elinizi sıvı sabunla yıkamayın katı sabun kullanın eczaneden isteyin birde geçenlerde yüzümde oluştu küçük bir bölgesinde bunuda instagramdan doğal ürünler yapan bir eczacının sayfasından aldım”leyyakız” yüzümde kurulukk yüzünden oluştu bu sayfadan nemlendirici aldım o kdr iyi geldiki çok iyi geçirdi tavsiye ederim :) korkmayın egzama geçmicek bir problem değil sadece doğru tedaviyi bilmek lazım şifa olsun inşallah:)Merhaba hanımlar elimde egzama oluştu doktora gittim kaşıntı giderici krem falan verdi henüz kaşinti yok. Fakat açıyor arada sızlıyor bundan kurtulabilen var mı tavsiyelerinize ihtiyacım var ise yarayan krem yontem artmamasi icin biseyler deneyenler tecrubelerinize ihtiyacim var şimdiden tesekkurler.
Yapıyorum dut kurusu kürunu fakat sonuç alamıyorum ne yazıkkiDut kurusunu haslayin bir avuc 10 dk elinizi hafif yakcak sicaklikta olsun icinde bekletin bi sure emin olun sifadir hatta bakin nete cok atlatan var
İçimi rahatlattiniz :) insan googelda biraz araştırma yapınca iyice stres oluyo doktoruma kullandığınız kremi söylucem umarım sonuç alirimBenim elimde de stresli olduğum bir dönemde olmuştu biraz üzülsem arada yine olur hatta ilk olduğu zamanlar bütün parmağımı kaplamışttı ilk gittiğim doktor yanlış teşhis koydu mantar dedi tedavisi olumlu sonuç vermedi sonra başka bir doktora gittim o egzama dedi elocon pomat diyebir krem verdi o kdr iyi geldiki 1 haftada hepsi geçti birde bir sabın vermişti ama uzun zmn oldu onuhatırlıyamıyorum elinizi sıvı sabunla yıkamayın katı sabun kullanın eczaneden isteyin birde geçenlerde yüzümde oluştu küçük bir bölgesinde bunuda instagramdan doğal ürünler yapan bir eczacının sayfasından aldım”leyyakız” yüzümde kurulukk yüzünden oluştu bu sayfadan nemlendirici aldım o kdr iyi geldiki çok iyi geçirdi tavsiye ederim :) korkmayın egzama geçmicek bir problem değil sadece doğru tedaviyi bilmek lazım şifa olsun inşallah:)
Çözüm bulabildiniz mi?İçimi rahatlattiniz :) insan googelda biraz araştırma yapınca iyice stres oluyo doktoruma kullandığınız kremi söylucem umarım sonuç alirim
Tamamen kurtulunamiyor stres çok tetikliyor ben de hersene polen zamanında cikiyo kışın tüm vucudumda vardı doktor ilaç vermişti geçti smdi yine cıktı aynı ilaç fayda etmiyo malesefMerhaba hanımlar elimde egzama oluştu doktora gittim kaşıntı giderici krem falan verdi henüz kaşinti yok. Fakat açıyor arada sızlıyor bundan kurtulabilen var mı tavsiyelerinize ihtiyacım var ise yarayan krem yontem artmamasi icin biseyler deneyenler tecrubelerinize ihtiyacim var şimdiden tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?