Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
vardı bendede
ilk önce tek bi parmağımda başladı
daha sonra elime yayıldı
kaç dr a gittim
verilen ilaçlar bi işe yaramadı
en son annemlerin mah.de küçük bi bakkal var
onlar memleketten özel el yapımı kremler getirip satıyodu
onu denedim geçti
Benimde sag parmaklarimda var bitek, ne zaman deterjan deyse elime cok daha beter oluyor, bi kac aydir bulasik eldiveni kullaniyorum, ve doktorun verdigi hormon kremini kullaniyorum. Türkiyede buna benzer bi ilac bulabilirsen mutlaka dene canim, adi "diproderm". Sürdügüm saniyeden itibaren faydasini görüyorum, ama cogu zaman sürmeyi unuttugum icin geri geliyor egzama
bir arkadaşım bunun sıkıntısını çok çekti..şimdi bir ilaç kullanıyor ama bilmiyorum ne olduğunu..yalnız çok dikkat ediyor ellerine kesinlikle deterjan sabun hiç birşey değdirmiyor..özel sabunlarından şampuanlarından kullanıyor..ellerini eldiven takıyor iş yapacağı zaman..derken baya düzeldi:..çok geçmiş olsun..
ıns ya.en 2hafta oce suluk bıle yaptırdım.bebek dusunuyoruz ama bebek olunca onada ecermıMerhaba canım ben tam tamına 7-8 sene cektım bunu ellerıdme vardı ve ne yapsam gitmedıler
stressiz yasamaya baslaınca duzelıyo biraz ama o da çok zor
7-8 sne eboyunca gecmeıd gecmedı hamıle kaldım hafıfıler gibi oldu doğum yaptım gene cıktı fln baya ugrastırdı
sonra azlamaya baslamsıtı gitgide kendılıgınden ama lekeler vardı arkadasım vardı ısyerınde kızın bütün vücudunda varmıs
egzama onun kullandıgı ılaclar vardı uc kremı karıstırıp kullanıosn fln bana da verdı sürdüm ve gectı çok şükür
ama benım baya hafıfılemıstı sanırım zamanla gecıo bıloemıorm bacagımın arkasında cıktı sonra o da gectı bepanten kullandım
naylon cocorap giymedım öle öle gectı ama maaalesef kesın bı tedavısı yok keske sunu yap da iyileş diyebılsem ben neler neler denedım
yıllar sonra kendılıgınden gectı gitii inşallah senınkıde gider
arkadaslar ılerı derecede ellerımd egzamam wwar.ne yaptıysam gecmedı care bılen warmı
ıns ya.en 2hafta oce suluk bıle yaptırdım.bebek dusunuyoruz ama bebek olunca onada ecermı
canım benım kadesimdede vardın aynısından drların verdıgı hiçbir ilaç çare etmedi bır eczacı kendını gelştirmiş böyle ilaçları birbirine karıstırerek bir krem yapmış onula bıraz hafıfledı ama hala var stres yapmıcaksın canım bu stresle artıyor ben netten araştırmıştım kuru beyaz duttu kaynatım suyunda hergün 20 dakıka ellerını beklet bunun faydasını gören çok olmuş dene bişey kaybetmessın kardeşimede söyledim ama onun çocukları falan var yapmıyor vakıt yok dıyor bence dene
bebege gecıcenı snamıyorum canım ama benım kan hastalıgım
var da onu arastırıken bulmustum protein c ve s değerleirndeki
değişimler sebeep olabiliyormus ileri incelemeler yaptırdınmı hiç bi de nazardan olur diyolar ama :44:
canım benim de dönem dönem göz çevremde çıkıyor egzama. Bir kere egzamalı bölgeye pek birşey değdirmemek lazım bence olabildiğince korumak gerek. Mesela ben hiç göz makyajı yapmıyorum bu yüzden tekrar egzama olmasından çok korkuyorum çünkü.. Bilmediğin hiç bir ürünü falan egzamalı bölgeye değdirme. Bir de bence stres çok önemli bir faktör ya stresin de egzamaya yol açtığını düşünüyorum canımızı hiçbirşeye sıkmayalım diyeceğim ama mümkün değil biliyorum :) Kortizonlu kremler işe yarıyor ama bıraktığınız anda kaşıntılar, kızarıklıklar tekrar başlıyor malesef o bölgeye hep nemli tutmak gerektiğini düşünüyorum ben göz çevreme zeytinyağı sürünce iyi geliyor mesela..