Egzama

serminba

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
16
2
Merhabalar kulağımda 1 yıldır egzama çıktı pullaniyor kabuk bağlıyor bir türlü geçmek bilmiyor kortizonlu ilaçlar kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıyorum var mı bir öneriniz

elidel kullanın en iyisi kesinlikle. doktor reçete ile yazarsa raporlu bir ilaç ücretsiz alırsınız yoksa çok pahalı.

Elideli doktora sormadan kullanamayın uzun vadede kullanılmaz. Oğlumun egzamalarına ne elidel ne kortizonlu krem hiçbiri fayda etmedi dalin vazelinle geçirdim ben birisi tavsiye etmişti denemediğim bir o kalmıştı zaten ve işe yaradı.

Merhabalar kulağımda 1 yıldır egzama çıktı pullaniyor kabuk bağlıyor bir türlü geçmek bilmiyor kortizonlu ilaçlar kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıyorum var mı bir öneriniz
Merhaba benimde kulak arkasında oluyor kopunca kızarıyor sonra tekrar ediyor,eczane ürünü de kullandım ama kortizonlu diye de rahatsızdım bu markanın(rossmann) %10 %5 üreli kremi bendeki suan 5 liği siz yogunsa 10 luk olandan alıp deneyin iyi gelir belki.Nemlendirdikce bende azaldı.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 11
Yettim gari ...

Bendeki durum şu

Saçımın farklı bölgelerinde zaman zaman kaşınmalı ve pullu.

Sağ kulak arkam

Sol kulak içi egzamalı.

Maalesef tedavisi yok en azından ben beceremedim.

Şampuanlar , dıştan sürülen ilaçlar geçici çözüm.

Misal bunu en güzel ilacı trav..z.l krem akşam sür

Sabah mis gibi.

Dr. bana kortizonlu iğne dedi ama o da 6 ay geçici bir çözüm

Çoştuğu zaman eczane yapımı bir ilaçla söndürüyorum.

Beslenme en önemlisi stres büyük bir faktör.

Geçmiş olsun çare bulan varsa konuyu takipteyim

Elideli doktora sormadan kullanamayın uzun vadede kullanılmaz. Oğlumun egzamalarına ne elidel ne kortizonlu krem hiçbiri fayda etmedi dalin vazelinle geçirdim ben birisi tavsiye etmişti denemediğim bir o kalmıştı zaten ve işe yaradı.

Tam olarak nasıl yaptınız ?

Şampuandan sonra mı vazelin sürdünüz ?

Teşekkürler sağlıkla kalın

Kantaron yagi kullanin. Benim de göz kapaklarim da vardi. Gecti sükür.

Nasil kullandınız vazelini
Tam olarak nasıl yaptınız ?

Şampuandan sonra mı vazelin sürdünüz ?

Teşekkürler sağlıkla kalın
Duş sonrası tam kurulama yapmayın cildi sürün normal yedirerek oğluma bebek olduğu için ona göre şampuan alıyordum bizim şampuanlarımızın içeriği berbat zaten o yüzden sizde egzamayı azdırmayacak birşey kullanın. Günlük pijamasını giydirmeden öncede sürüyordum gövdesine bacaklarına kulak arkalarına. O hiç geçmeyen gövdesinde egzamalar geçti ama çenesinde bir tane vardı o farklı yapıdaydı ıslak sivilcemsi yara oluyordu ona etki etmedi.

X