Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde kulak arkasında oluyor kopunca kızarıyor sonra tekrar ediyor,eczane ürünü de kullandım ama kortizonlu diye de rahatsızdım bu markanın(rossmann) %10 %5 üreli kremi bendeki suan 5 liği siz yogunsa 10 luk olandan alıp deneyin iyi gelir belki.Nemlendirdikce bende azaldı.Merhabalar kulağımda 1 yıldır egzama çıktı pullaniyor kabuk bağlıyor bir türlü geçmek bilmiyor kortizonlu ilaçlar kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıyorum var mı bir öneriniz
Elideli doktora sormadan kullanamayın uzun vadede kullanılmaz. Oğlumun egzamalarına ne elidel ne kortizonlu krem hiçbiri fayda etmedi dalin vazelinle geçirdim ben birisi tavsiye etmişti denemediğim bir o kalmıştı zaten ve işe yaradı.
Nasil kullandınız vazeliniElideli doktora sormadan kullanamayın uzun vadede kullanılmaz. Oğlumun egzamalarına ne elidel ne kortizonlu krem hiçbiri fayda etmedi dalin vazelinle geçirdim ben birisi tavsiye etmişti denemediğim bir o kalmıştı zaten ve işe yaradı.
Kantaron yagi kullanin. Benim de göz kapaklarim da vardi. Gecti sükür.Merhabalar kulağımda 1 yıldır egzama çıktı pullaniyor kabuk bağlıyor bir türlü geçmek bilmiyor kortizonlu ilaçlar kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıyorum var mı bir öneriniz
Nasil kullandınız vazelini
Duş sonrası tam kurulama yapmayın cildi sürün normal yedirerek oğluma bebek olduğu için ona göre şampuan alıyordum bizim şampuanlarımızın içeriği berbat zaten o yüzden sizde egzamayı azdırmayacak birşey kullanın. Günlük pijamasını giydirmeden öncede sürüyordum gövdesine bacaklarına kulak arkalarına. O hiç geçmeyen gövdesinde egzamalar geçti ama çenesinde bir tane vardı o farklı yapıdaydı ıslak sivilcemsi yara oluyordu ona etki etmedi.Tam olarak nasıl yaptınız ?
Şampuandan sonra mı vazelin sürdünüz ?
Teşekkürler sağlıkla kalın