• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

egzama :S

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
bayanlar 2 ay önce sol ayağımda topuk kısmında ve ayak alt tabanında avuç içi kadar bir bölgede su toplaması oldu sonra kurudular yara oldular kaşınıyorlarda araştırdım egzama aynen onun gibi yara olup kuruyor :S doğal yollarla ne önerirsiniz yayılmasından korkuyorum ::( birde neden oluşur çok stresli bir dönemdeyim alakası olabilirmi diğer ayagımda hiçbirşey yok...

stresle alakası var ne yazık ki :( geçmiş olsun, benimde ellerimde var, doktora göründüm ve verdiği ilaçları kullandım.

bayanlar 2 ay önce sol ayağımda topuk kısmında ve ayak alt tabanında avuç içi kadar bir bölgede su toplaması oldu sonra kurudular yara oldular kaşınıyorlarda araştırdım egzama aynen onun gibi yara olup kuruyor :S doğal yollarla ne önerirsiniz yayılmasından korkuyorum ::( birde neden oluşur çok stresli bir dönemdeyim alakası olabilirmi diğer ayagımda hiçbirşey yok...
Benim de bir ara olmuştu ve vazelin surup elimi sarmistim sabaha geçmişti cok şükür. Denemekten bir sey cikmaz..

egzamanın tıbben bulunmuş bir tedavisi yok maalesef. drlar kortizondan başka bişey vermiyor. ben şimdi bitkisel kürler üzerine yoğunlaştım kendimide denek olarak kullanıyorum :) gelişmelerden haberdar ederim

Back