Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dermatolog diyosun yani? ama alerji oldugunda mi goturmek gerekiyor?Saol canım şunu söylemek istiyorum bizim kan testlerimize göre alerjimiz yok deri testinde çıkıyor alerji. Bir de çocuk doktoruna değil de alerji uzmanına gitmenizi tavsiye ederim eğer alerji şüpheniz varsa çünkü çocuk doktorları anlamıyorlar alerjiden
hayır dermatolog değil alerji uzmanı genelde özel hastanelerde bulunmuyor tabi yaşadığınız yere göre değişir . Tıp fakültelerinde çocuk immünoloji bölümü oluyo alerji doktorları orda oluyor. Alerji uzmanı olacak kesinlikle. Yok hani alerji şüpheniz varsa gidebilirsiniz illa ki alerji olduğunda değil herzaman gidebilirsiniz. Ama alerjisi olsa şuana kadar belirti verirdi bence tabi sizinki farklı sonradan da olabilir. Ya da herzamankinden çok farklı bişey yediyseniz ona karşı da olabilir. Ama süt olsa şu ana kadar çoktan belli olurdu bencedermatolog diyosun yani? ama alerji oldugunda mi goturmek gerekiyor?
Allah razi olsun icimi rahatlattin canim..
evvelsi gun ispanak yedi iki defa..ondan olabilir miki? daha onceleride yemisti ispanak ama..
peki kac gunde geciyor?
bu dedigine bakicam ins. canim cok sagolasin.Hayır
hayır dermatolog değil alerji uzmanı genelde özel hastanelerde bulunmuyor tabi yaşadığınız yere göre değişir . Tıp fakültelerinde çocuk immünoloji bölümü oluyo alerji doktorları orda oluyor. Alerji uzmanı olacak kesinlikle. Yok hani alerji şüpheniz varsa gidebilirsiniz illa ki alerji olduğunda değil herzaman gidebilirsiniz. Ama alerjisi olsa şuana kadar belirti verirdi bence tabi sizinki farklı sonradan da olabilir. Ya da herzamankinden çok farklı bişey yediyseniz ona karşı da olabilir. Ama süt olsa şu ana kadar çoktan belli olurdu bence
ins. canim suan hala fazlalasiyor..ellerinde olusmaya basladi daha fazla..yavrum hic kiyamiyorum yaa..Rabbim kimseye evladinin acisini gostermesin..onlar hastaykende insan cok uzuluyor. kasinmaya karsi degilde nemlendirsin diye..nemlenince daha az kasinirmis, oyle dedi doktor.Senden de canim
Kasinma durumu 2-3 gun , kabarciklarin kaybolmasi 1 haftayi buluyor. Ama dr dan kasinmayi rahatlatsin diye krem isteseydiniz keske , benimkiler de gece uyumuyordu krem surunce rahatliyorlardi
ins. canim suan hala fazlalasiyor..ellerinde olusmaya basladi daha fazla..yavrum hic kiyamiyorum yaa..Rabbim kimseye evladinin acisini gostermesin..onlar hastaykende insan cok uzuluyor. kasinmaya karsi degilde nemlendirsin diye..nemlenince daha az kasinirmis, oyle dedi doktor.
benim yapabilecegim tek sey yediklerine dikkat edip guzelce vucudunu nemlendirmek oyle mi?gıda alerjisi bağlantısı olsa herzaman olur değil mi ?
ama gıdaların egzamayla alakası var.
kırmızı renkli gıdalar, baharat ve et ürünleri egzamayı azdırır.
yok canim simdilik degil...baya baya alerji gibi..sizede gecmis olsun..belirsizlik yoruyor insanicanım su çiçeği olabilir mi şuaralar salgın var mış ???? benim kızımda ceviz yiyince kırmızı kırmızı sivilce gibi şeyler çıkıyor ? yediği bişeyden olabilir bu aralar yedikleirni bi düşün...
sağol canım , inşalalh en kısa zamanda sizinkide geçer ....yok canim simdilik degil...baya baya alerji gibi..sizede gecmis olsun..belirsizlik yoruyor insani
Anladım canım bu alerji öyle bir anlaşılmaz bişey ki çok zor bişey inşallah ama inşallah yoktur yaşamayan bilmez yaşamasın da zaten kimse zor. Çok geçmiş olsun sonuçtan haberdar edin bizleridebu dedigine bakicam ins. canim cok sagolasin.
bende sut alerjisi olsa coktan cikardi diye dusundum ama doktorun dedigine gore belli bir zamandan sonrada alerji baslayabiliyormus. cok garip birsey ya..sut allerjisi varmi arastiriliyor dedigim gibi canim. sonuclar cikmadi daha.
sagolasin canim..birde atesin cikmasi normal mi bu durumda?Anladım canım bu alerji öyle bir anlaşılmaz bişey ki çok zor bişey inşallah ama inşallah yoktur yaşamayan bilmez yaşamasın da zaten kimse zor. Çok geçmiş olsun sonuçtan haberdar edin bizleride
Canim ates varsa mikrop kapmistir vucud savasiyordur...sagolasin canim..birde atesin cikmasi normal mi bu durumda?
Yok alerji durumunda ateş olmaz arkadaşın biri demiş eğer Ateşi'de varsa kızamık ya da enfeksiyon olmasın?sagolasin canim..birde atesin cikmasi normal mi bu durumda?
Canim ates varsa mikrop kapmistir vucud savasiyordur...
bilemiyorumki canim..hani vucudu yanarya insanin bi yeri yara olunca..ondan olabilir mi diye dusunuyorum..38,1 cikti ates fitil attim.C
Yok alerji durumunda ateş olmaz arkadaşın biri demiş eğer Ateşi'de varsa kızamık ya da enfeksiyon olmasın?