Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Egzama kaynaklı saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
15 yıldır saçımda egzama var ogünden beri saçlarım yoğun dökülüyor bıktım artık yok mu bunun çözümü 😔

Placenta sampuan oneririm ,
Ucreti biraz pahali ama durumunuz iyiyse kullanablrsnz, hem egzamaniza iyi gelir hem dokulmeye, yeni sac yapar..

Market şampuanı asla kullanmayın. Doktorunuz şampuan, solüsyon önermedi mi? Doktora gitmediyseniz, ki gitmeniz şart aslında, güvendiğiniz bir eczacıya danışın.
Egzamanın sebebini bulmaya çalışın, stres mi, baharatlar mı, tükettiğiniz yiyecekler mi, düzenli kullandığınız bir ilaç mı ...?

Market şampuanı asla kullanmayın. Doktorunuz şampuan, solüsyon önermedi mi? Doktora gitmediyseniz, ki gitmeniz şart aslında, güvendiğiniz bir eczacıya danışın.
Egzamanın sebebini bulmaya çalışın, stres mi, baharatlar mı, tükettiğiniz yiyecekler mi, düzenli kullandığınız bir ilaç mı ...?
Maalesef gidemedim doktora imkanlardan dolayı.en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.benim egzamam 15 yıl önce saç derime bilinçsizce oriel sürmemle başladı ogün bugündür durmadı dökülme ağlamaktan başka bşy yapmadım.hele son zamanlarda dahada arttı dökülmem 😔

Bu sadece elimle tutup çekmekle gelen saçlar tarasam ne olur kim bilir

Eklentiler

• IMG_20210621_064031.jpg
    IMG_20210621_064031.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 112
X