Egzama için Şampuandan Sabuna geçiyorum ama

yosunlukek

Ejderhaların Annesi
Pro Üye
24 Ağustos 2019
2.776
8.585
158
Merhaba hanımlar benim saçlarımda egzama olduğu için artık şampuan kullanmayı bıraktım. Zaten çok uzun süredir tamamen temiz içerikli şampuanlar kullansam da yine de egzamama iyi gelmediğini fark edip sabuna geçtim. Aktardan ardıç katranlı sabun aldım birkaç keredir yıkıyorum ama saçımdan sanki hiç arınmamış kalıp gibi yağlı duruyor acaba alışmadığı için mi böyle? zamanla düzelir mi sabun kullanan var mı aranızda ? Ve egzama için doktor önerili tüm şampuanları kullandım. Sabundan başka iyi gelen yok

Pro zinc yeşil renk kullandınız mı?
Bende de dönemsel olarak egzama oluyor, tek iyi gelen bu oldu, artık başka hiçbir şey kullanmıyorum.
Sabun isterse en has bıttım sabunu bile olsun, özellikle boyalı ise saçınız, uzun süre keçe gibi yapacaktır. Yıllardır şampuan kullandırılmaya alışmışken en doğal şeye alışamıyoruz.
Yazdığım şampuanı denemesiyseniz deneyin.
Bir de aktardaki her ürüne güvenmemek lazım.

Evet kullandım ama pek işe yaramıyor ensemde hemen tekrar başlıyordu

Evet kullandım ama pek işe yaramıyor ensemde hemen tekrar başlıyordu
Şaşırdım açıkçası. 2 ihtimal var aklıma gelen:

1. Sizinki ileri bir seviye
2. Ürünü derinizde bekletmeden hemen duruluyordunuz. Saç derisine sürüp 2-3 dk. bekletip sonra durulama yapmak gerekiyor.

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…