- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa dut yapiyorum ellerime iyi geldi ama ayaklarim cok fenaa ☹ kortizon kullanmak istemedigimden alternatif sekilde cozmeye calisiyorum ama cozemedim henuzBana yıllar önce bir eczacı ilaç hazırladı.1 haftada komple kesilmişti. Ocak ayında fairy almıştım, bir egzama yaptı ellerime hâlâ geçmedi Eczacı beyefendi de ölmüş beyaz dut kurusu iyi geliyormuş dedi annem ama hiç denemedim açıkçası. Ben de sıkıntıdayım bu konuda
Selamlar benim eşimde de egzama var. Ozellikle ellerinde ve bacaklarinda. Bazi mevsimsel gecislerde ya da yeni bir yere gittgmzde egzamasi cosuyor. Bu durumda kirtizonlu igne yaptiriyor ilac adini bilmiyorm ama bir sure duruluyor egzama Ama normalde de ara ara cikip duruyor. Onun icin de kantaron yagi suruyor (kesnlkle dogal olmali) eşim firsat buldkca,hani bayaa krem surer gbi eline damlatp eline bacagina suruyor. Tabi yatak vs batiyor ama olsun saglik olsn gerisi onemli degil. Tavsiye ederm. Ama her bunye farkli tabi bnu da goz onnde bulndrp once kucuk bir deneme yapin bnce.Arkadaslar merhaba. Benim ellerimde ve ozellikle ayaklarimda egzama var. Dishidrotik egzama diye geciyor. Boyle bisey yasayip kortizon harici bir tedaviyle gecirebilen var mi? Ne yapacagimi sasirdim bunlarla
Elimde kantaron yagi var bi kac defa surdum ama degisiklik gormeyince biraktim. Yeniden deneyeyim o zaman ya hamilelik dusundugumden igne vurdurmak istemiyorum o yuzden baska dogal yollar ariyorum boyleSelamlar benim eşimde de egzama var. Ozellikle ellerinde ve bacaklarinda. Bazi mevsimsel gecislerde ya da yeni bir yere gittgmzde egzamasi cosuyor. Bu durumda kirtizonlu igne yaptiriyor ilac adini bilmiyorm ama bir sure duruluyor egzama Ama normalde de ara ara cikip duruyor. Onun icin de kantaron yagi suruyor (kesnlkle dogal olmali) eşim firsat buldkca,hani bayaa krem surer gbi eline damlatp eline bacagina suruyor. Tabi yatak vs batiyor ama olsun saglik olsn gerisi onemli degil. Tavsiye ederm. Ama her bunye farkli tabi bnu da goz onnde bulndrp once kucuk bir deneme yapin bnce.
Ben de esimi gozetleyeyim bakaym buldkca sanabyazarmElimde kantaron yagi var bi kac defa surdum ama degisiklik gormeyince biraktim. Yeniden deneyeyim o zaman ya hamilelik dusundugumden igne vurdurmak istemiyorum o yuzden baska dogal yollar ariyorum boyle
Cok tesekkur ederimmBen de esimi gozetleyeyim bakaym buldkca sanabyazarm
Biliyorum canim evet var ama iste...Barış muslu diyor her haatalığın bi travma sı var egzamanın da ayrılık bi araştır istersen
Papatyayı kaynatıp ellerinizi ve ayaklarınızı günlük bur kackez yıkayın bir kaç gün de hiç bir şey kalmazArkadaslar merhaba. Benim ellerimde ve ozellikle ayaklarimda egzama var. Dishidrotik egzama diye geciyor. Boyle bisey yasayip kortizon harici bir tedaviyle gecirebilen var mi? Ne yapacagimi sasirdim bunlarla
Aa bunu hic duymamistim tesekkur ederim denicemPapatyayı kaynatıp ellerinizi ve ayaklarınızı günlük bur kackez yıkayın bir kaç gün de hiç bir şey kalmaz
Arkadaslar merhaba. Benim ellerimde ve ozellikle ayaklarimda egzama var. Dishidrotik egzama diye geciyor. Boyle bisey yasayip kortizon harici bir tedaviyle gecirebilen var mi? Ne yapacagimi sasirdim bunlarla