Yok canım sağa meyilli gibi düşün iceriyi..Egik penis duyduk ama egik vajina kivrilarak mi gidoyor nasil oluyor acaba
Ilk ben dedim rahim olarak aklima gelmediVajina değil de rahim eğriliği olmasın o ?? Benim bir çok tanıdıgımda bardı çocukları olmuyordu
Burada bir kadın var rahimlerini düzeltti ertesi ay hamile kaldılar.. Koca karı işi demeyin gerçekten böyle birsey var
Yok canım rahim değil vajina sağa meyilli..Vajina değil de rahim eğriliği olmasın o ?? Benim bir çok tanıdıgımda bardı çocukları olmuyordu
Burada bir kadın var rahimlerini düzeltti ertesi ay hamile kaldılar.. Koca karı işi demeyin gerçekten böyle birsey var
İlk defa duydumYok canım rahim değil vajina sağa meyilli..
Doktorlar da inceledi zaten..
Canim vajina zaten popoya dogru meyyillidirYok canım sağa meyilli gibi düşün iceriyi..
Dümdüz değil zaten penis girince bi sıkıntı olmuyo sadece büyük spekulum gibi aparatlar da sıkıntı oluyor çünkü dümdüz o ve egrilmiyo sert spekulum..
Bende de tedavi dışında bi problem ağrı olmuyor ama benim gibi birileri varmı merak ettim demekki varmış.. oldumu çocuğu arkadaşınız ın?Bir arkadaşım da aşılama yaptırırken öğrendi kendisinde eğrilik olduğunu, bebek tedavisinde zorlandılar ama bunum dışında bir sıkıntısı yok bildiğim kadarıyla
Vajina değil de rahim eğriliği olmasın o ?? Benim bir çok tanıdıgımda bardı çocukları olmuyordu
Tüp bebek yaptılar, ikizleri var. İkizler yaşını yeni geçmişken tekrar hamile kaldı. Biz bebeğin ku kadar kolay yapıldığını bilmiyorduk demiştiBende de tedavi dışında bi problem ağrı olmuyor ama benim gibi birileri varmı merak ettim demekki varmış.. oldumu çocuğu arkadaşınız ın?
Yani benim yengem 10 senelik evliydi doktor kesinlkle cocugun olmaz dedi bu kadına gittti 1 ay sonra hamile kaldı böyle tanıdıgım cok varValla bunu ben de duydum.
Inanıyorum da..
Özellikle kârı koca sorun olmadığı halde gebelik oluşmuyorsa kesinlikle altından bu tarz bir şey çıkabilir.
Maşallah çok şükür yaradana..Tüp bebek yaptılar, ikizleri var. İkizler yaşını yeni geçmişken tekrar hamile kaldı. Biz bebeğin ku kadar kolay yapıldığını bilmiyorduk demiştihepsi okula gidiyor şimdi.
Bende hsg sonrası vajinamın içe doğru olduğu söylenilmişti aceba öyle birşeymi mahmut abi