Eğri burun kemiği olan ve burun estetiği olanların yardımını bekliyorum

fuzzygirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
118
6
Merhaba, ben nihayet burun ameliyatı olmaya karar verdim ve dün doktor ile görüştüğümde bana burun kemiğimin eğri olmasından dolayı, ameliyat sonrasında % 10 oranında az veya çok tekrar eğrilme riski olduğunu söyledi. Ben doktor beye güveniyorum ama risk hangi doktora yaptırsam da olacak. Acaba aynı problemi olan ve ameliyat sonrasında tekrar eğrilme olan veya hiç olmayan arkadaşlar bana fikir verebilirler mi? Yardımınıza ihtiyacım var.

Ben cocuklugumda kaza gecirdigim icin burun ici kemik yamuklugu vardi, nefes almakta zorluk cektim hep bugune kadar. Dr. Abdulkadir Goksel'e ameliyat oldum, septorhinoplasti olarak geciyor ameliyatin adi, varolan yamukluk gecti, ve super nefes aliyorum burnum henuz daha yeni olmasina ragmen. Burnum gun gectikce oturuyor, hala sis ama gorunusunu de cok begeniyorum, kesinlikle tavsiye ederim. Gecmis olsun, doktor seciminde basarilar diliyorum.

Merhaba başlığı aman iyi olmuş benim de merak ettiğim bir konu ben de kısa bir süre sonra ameliyat olacağım ve aynı durum bende de var. Yamuklugu bugüne kadar farketmemistim doktor bey söyleyene kadar :) doktor bey aynı riskten bana da bahsetti. Bu baya bi Düşündürdü beni ama yinede ameliyata karar verdim. Sen hangi doktorla gorustun

canım benım de burnumda egrılık vardı,doktor yuzde 90 düzelir dedi.amelıyat sonrası şişlıklerden oturu egrılık geçmış gıbı gorunuyordu,ama şişler ınıp burun oturdukça burun ucum yıne yamuldu,sanki eski haline dondu gıbı,yanı duzelme olduysa bıle yuzde 90 oranında olmadı bence,burun yapısı mı yoksa doktorla mı ılgılı bunu bılemıycem.bende merak edıyorum amleıyat sonrası egrılıgı tamamen duzelen arkadaslar var mı

Ben Muhammet Dilber'le görüştüm. Ben doktorumdan eminim de risk biraz ürküttü beni. :) Umarım iyi olur burunlarımız

banada yüzde 95 düzelecek demişti doktorum hiç öyle olmadı. törpülemiş biraz sizce kırdırsam daha iyi olurmu

merhaba hangi hastahanede oldunuz acaba birde nekadara mal oldu bende aynen küçükken düştüğüm için burun kemiğinde oynama var nefes alma problemiyle ameliyat olacağım ancak doktor arayışı içerisindeyim

canım ben de kemik eğriliğinden ameliyat oldum 5 sene önce.Alerji için muayene olmaya gittim kbbye.kemik eğriliğin var dedi.Hoş onun söylemesine gerek yok ben de anlıyorum bunu ama tekrar ameliyat konusunda tereddütlerim var.İlk ameliyatımda eğrilik sol yöneydi şimdi ise sağ yöne.Bu bir tekrar eğrilme değil sanırım.Yanlış ameliyat olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…