Egosal sorun, bir garip haleti ruhiye

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar tatlı hatunlar,

Bu sıralar kendimde, daha önce yaşamadığım bir hal deneyimliyorum.

Böyle yaparsam, şöyle yaparsam insanların bana olan tutumları değişir mi gibi saçma bir düşüncede oluyorum neredeyse attığım her adımda, yaptığım her şeyde.
Atıyorum mesela instagrama hikaye koydum, 'Ay acaba basit bir hikaye mi oldu, kaldırsam mı' diye kendimi darlayıp duruyorum.
Kendimi, yaptıklarımı fazla eleştiriyorum. Kendime karşı fazla memnuniyetsizim yani şu sıralar.

Böyle anlatınca dertsiz başıma dert yaratıyormuşum gibi durdu ama ciddi anlamda canımı sıkıyor bu durum.

Biliyorum geçici bir dönem. Sebebini anlayabilmiş değilim.

Sizce hızlıca bu dönemden nasıl çıkabilirim?
Bence şöyle şöyle yap diyebileceğiniz şeyler var mı?

Merhabalar tatlı hatunlar,

Bu sıralar kendimde, daha önce yaşamadığım bir hal deneyimliyorum.

Böyle yaparsam, şöyle yaparsam insanların bana olan tutumları değişir mi gibi saçma bir düşüncede oluyorum neredeyse attığım her adımda, yaptığım her şeyde.
Atıyorum mesela instagrama hikaye koydum, 'Ay acaba basit bir hikaye mi oldu, kaldırsam mı' diye kendimi darlayıp duruyorum.
Kendimi, yaptıklarımı fazla eleştiriyorum. Kendime karşı fazla memnuniyetsizim yani şu sıralar.

Böyle anlatınca dertsiz başıma dert yaratıyormuşum gibi durdu ama ciddi anlamda canımı sıkıyor bu durum.

Biliyorum geçici bir dönem. Sebebini anlayabilmiş değilim.

Sizce hızlıca bu dönemden nasıl çıkabilirim?
Bence şöyle şöyle yap diyebileceğiniz şeyler var mı?
Böyle bir arkadaşım vardı. Hep başkaları için yaşadığını düşünürdüm. Ama onunki hayatına işlemiş durumda. Sizin ki geçiçi bir durum sanırım. Bence fazla takılmayın böyle şeylere. İnsanların sizi nasıl gördüğü sizin için bu kadar önemli mi? Bide kendinizi fazla önemsemeyin bence. Tabi ki önemli bir insansınız ama bütün insanlar sizi takip edip aa ne paylaşmış acaba bir bakayım gibi şeyler düşüneceğini sanmıyorum. Böyle bir arkadaşım vardı ve ben tahammül edemiyordum. Çünkü bana da sürekli soruyordu dışardan nasıl görünüyorum. Bu fotoğrafımı paylaşsam mı paylaşırsam ne gibi bir algı bırakmış olurum. Yani senin etrafında dönmüyor dünya diyesim geliyordu bazen.

3 şey geliyor aklıma;

1-pms döneminde misiniz?
2-hoşlandığınız etkilemek istediğiniz birimi var?
3-Şu sıra mahalle/akraba baskısına mı maruz kaldınız?

Instagram bilmem ama buradaki hikayelerin ucuz pembe dizi tadında
Tabi bana göre
Konularımın hikaye olması için yaşanmamış olması gerekir dimi?
Ayrıca sizi de her konumda ağırladığıma göre sizin tabirinizle 'ucuz pembe dizi tadında' mevzularla ilgilenecek kadar boşluklar dolu hayatınızda.

X