kaydirigubbakcemile3Goruntu super vala yedikce aklima kirpi gelir hihi
Afiyet olsun opuyorumnanaktancanım benim...çok farklı bir tarif....mutlaka deneyeceğim...eline sağlık canım....opuyorumnanaktan
ellerine sağlık cnm arkadaşım eminim mapiçuda bayılacak o zaten makarna delüsüü buna hayır diyeceğini hiç sanmam en kısa zamanda denensin o zamannnn değilmii???emeğine sağlık..
tam yemek yemek istemeyen çocuklara göre.görüntü süper.bende deniycem
Rica ederimİlk resimdeki hoş görünüyor, denemek lazım..
Teşekkürler :)
Sensin güzel gadun :dilcikar:Yoh artıkkk nettın kızım sennnn.amanın senın beynındekı hayal gucune ve bunu gercege donusturme gucune hayranlıgım gıt gıde artıyoooo.Bır bana bak bıberı gul sanır bı sana bak sosısı kırpı yapar.Kızım delı olacak boyle bı sey yaparsam.Aksama da ne yapsam dıyodum bı yandan da.Elıne saglık guzel gadun....
Ay muhteşem bir görüntü Libii,ellerine sağlık..İlk iki resim sana mı ait?..Bayıldım valla,en kısa zamanda yapacağım,çocuklar bayılacak..Ellerine sağlık..
Hayır tadına rahatsız edecek bir değişiklik olmuyor bence,gerçi damak tadları aynı değildir de..harika birsey bu! en sevdigim tarifler kolay malzemeyle bilinen seyleri farkli bir gorsellige burunduren tarifler kesinlikle. gercekten tesekkurler.
ama kafama bisiy takildi. makarnalar haslanana kadar sosis fazlaca haslanmis olmuyor mu? yani hani tadi degisecek kadar...:uhm:
çok değişik:1shok::1shok:
süpersin
çok orjinal görüntü. iyi fikir mutlaka denemeliyim. ellerine sağlık canım
Evet bana da bazen bilim kurgu lardaki gayduruguppak yaratıkları andırıyorlar:roflol:Eline sağlık canım şahsen bana pek sevimli gelmedi ama:))
Çocuklar bayılır sanırım..
Çok teşekkürler gülümkaydirigubbakcemile2ellerine sağlık müthiş görünüyo
allahhh seni emii nerden bulun anam bunu sen ,cok degisik bisey olmus, cocuklar icin super bisey bu ya
bizde bekliyodk ,bu libis bi bomba patlatcakya ne ki acep diyoduk :) en sonunda patlattin
ellerine saglik canim benim cok guzel gorunuyo ,orjinal resimdede cok degisik duruyo ,ama haslayinca azcik sekiller bozuluyo :))