Makarnalar Eğlenceli Kirpi Spagetti (Resimli)

Libyana

Allah var, Allah yâr...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
5.943
33
Epeydir fırsat bulup ; hazırladığım ,bir kenara kaydettiğim tarifleri sizlerle paylaşamıyorum.
Bayağı biriktiler.. Sırayla beğenilerinize sunulacaktır efenim..
Bu tarifi rusça yemek sitesinden buldum :))
İnanılmaz basit ama sevimli birşey:)
Çocuklar için son derece keyifli bir seçenek,beraber yapıp tatlı zamanlar geçirebilirsiniz..

Spagetti
Su
tuz
sıvıyağ
dilediğiniz kadar sosis

Sosislere istediğiniz şekilde spagettileri batırıyorsunuz;daha sonra makarna yapar gibi haşlayıp istediğiniz garnitürle servis edip afiyetle yiyorsunuz..
Sosisleri ister bütün olarak ister keserek kullanabilirsiniz..
Afiyet olsun

Son düzenleme:
canım benim...çok farklı bir tarif....mutlaka deneyeceğim...eline sağlık canım....opuyorumnanaktan

ellerine sağlık cnm arkadaşım eminim mapiçuda bayılacak o zaten makarna delüsüü buna hayır diyeceğini hiç sanmam en kısa zamanda denensin o zamannnn değilmii???emeğine sağlık..

Goruntu super vala yedikce aklima kirpi gelir hihi
kaydirigubbakcemile3
TadLim;kirpiyi seviyorsan onu düşle yerken
sevmiyorsan değişik bir yaratık olarak da düşünebilirsin
fizik ötesikaydirigubbakcemile3

canım benim...çok farklı bir tarif....mutlaka deneyeceğim...eline sağlık canım....opuyorumnanaktan
Afiyet olsun opuyorumnanaktan
koaly gelsin afiyetle yiyin inşallah gülüm

ellerine sağlık cnm arkadaşım eminim mapiçuda bayılacak o zaten makarna delüsüü buna hayır diyeceğini hiç sanmam en kısa zamanda denensin o zamannnn değilmii???emeğine sağlık..

Eee yani .

zemuszemus

Afiyet olsun Mavişe,yarasın şimdiden..

bol eğlenceler.. kaydirigubbakcemile5

tam yemek yemek istemeyen çocuklara göre.görüntü süper.bende deniycem

ılk resimdeki hoş görünüyor, denemek lazım..
Teşekkürler :)

Yoh artıkkk nettın kızım sennnn.amanın senın beynındekı hayal gucune ve bunu gercege donusturme gucune hayranlıgım gıt gıde artıyoooo.Bır bana bak bıberı gul sanır bı sana bak sosısı kırpı yapar.Kızım delı olacak boyle bı sey yaparsam.Aksama da ne yapsam dıyodum bı yandan da.Elıne saglık guzel gadun....

Ay muhteşem bir görüntü Libii,ellerine sağlık..ılk iki resim sana mı ait?..Bayıldım valla,en kısa zamanda yapacağım,çocuklar bayılacak..Ellerine sağlık..

harika birsey bu! en sevdigim tarifler kolay malzemeyle bilinen seyleri farkli bir gorsellige burunduren tarifler kesinlikle. gercekten tesekkurler.

ama kafama bisiy takildi. makarnalar haslanana kadar sosis fazlaca haslanmis olmuyor mu? yani hani tadi degisecek kadar...:uhm:

tam yemek yemek istemeyen çocuklara göre.görüntü süper.bende deniycem

Gerçekten tam bıdıklar için

İlk resimdeki hoş görünüyor, denemek lazım..
Teşekkürler :)
Rica ederim
Sensin güzel gadun :dilcikar:
Ay muhteşem bir görüntü Libii,ellerine sağlık..İlk iki resim sana mı ait?..Bayıldım valla,en kısa zamanda yapacağım,çocuklar bayılacak..Ellerine sağlık..

Afiyet olsun arkidiş:kedi:
bizim minik hatun da bayılıyor buna nasıl keyifle yediğini anlatamamopuyorumnanaktan
bizim burada sosisler minicik ,ayrıca güvenip alamıyoruz çok Brezilyadan geliyor
o yüzden Türkiyeden getirtiyoruz.

Yarın yeni paketim gelecek tekrar yapıp foto eklerim opuyorumnanaktan

Hayır tadına rahatsız edecek bir değişiklik olmuyor bence,gerçi damak tadları aynı değildir de..
Sosisi çok sevdiğim için bana farklı gelmedi,umarım sizlerin de hoşuna gider.
Zaten iyi makarnaların pişme süresi 8 dakikadır bu da her ikisinin kıvamı için yeterli..sositososito

çok değişik:1shok::1shok:
süpersin

:kedi:
estagf. fikir rusya,paylaşım Libyanakaydirigubbakcemile3

Eline sağlık canım şahsen bana pek sevimli gelmedi ama:))
Çocuklar bayılır sanırım..

allahhh seni emii nerden bulun anam bunu sen ,cok degisik bisey olmus, cocuklar icin super bisey bu ya
bizde bekliyodk ,bu libis bi bomba patlatcakya ne ki acep diyoduk :) en sonunda patlattin
ellerine saglik canim benim cok guzel gorunuyo ,orjinal resimdede cok degisik duruyo ,ama haslayinca azcik sekiller bozuluyo :) )

:ecrin_bebek:
Eline sağlık canım şahsen bana pek sevimli gelmedi ama:))
Çocuklar bayılır sanırım..
Evet bana da bazen bilim kurgu lardaki gayduruguppak yaratıkları andırıyorlar:roflol:

İşin esprisi de bu zatenkaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık müthiş görünüyo
Çok teşekkürler gülümkaydirigubbakcemile2

:kedi:
Ah vaktim olsa ekleyeceğim hepsini yavaş yavaş.
biliyorsun durumları , fullum hergün ,program yoğun:ecrin_bebek:
İnşallah bundan böyle daha sık beraber oluruzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…