nişan da çok ağır olmaz diye düşündüm bende biraz araştırmıştım salonda olacağı için senden başka senden başka füsün önal da çok ama greek müzik daha çok hoşuma gitti sanatçı adını bilmiyorum aslında pasta müziği idi ben giriş yaptım herkes çok beğendi çünkü alkış sesleri daha çok oluyor cıvıl cıvıl girmiş oluyorsun nasıl tarif edeyim ki sana özelden mesaj atabiliyrsan at tarif edeyim yerini oradan alırsın
Aminnnnnnnnnnn........... :))))) Kızlar uzun zamandır girmiyordum bu konuya, aayy şimdi bi baktım ne güzel olmuş ben yokkende herkez fikrini ortaya koymuş buralara kadar gelmiişş :)) bende şimdi önerdiklerinizi sırasıyla dinliyorum, hayırlısıyla sözüm oldu bitti geçen hafta sonu veee bu ayın sonunda da nişanım, eylül de de düğünümüzz vaaaaar.. :))) Bol bol buralardayım yaniii, aynen devaaam... :)))
aaa ikisini de biliyorum zaten yaa, dinleyince hemen tanıdım daha önceden de duymuşum ama ismini bilmiyormusum demek, çok güzel parçalar fakat daha çok dans müziği için uygunlar gibi bencede, slow ve çok hoşş.. :)) teşekkürler
Frank Sinatra I love you baby kesinlikle bu!!!!
super!!!
hatta daha once deneyen bir ciftin videosunu da izleyebilirsiniz burdan. harika olmus ama bu video yaa!!!
Frank Sinatra I love you baby kesinlikle bu!!!!
super!!!
hatta daha once deneyen bir ciftin videosunu da izleyebilirsiniz burdan. harika olmus ama bu video yaa!!!
Türkiye de böyle düğünler yapılıyormuydu bir ara çılgın düğün diye paylaşım sitelerinde dolaşan bir video vardı ordada nedimeler falan dans ediyordu önden ondan etkilenmişler yüksek ihtimal ama çok eğlenceli ya paylaşım için teşekkürler
Türkiye de böyle düğünler yapılıyormuydu bir ara çılgın düğün diye paylaşım sitelerinde dolaşan bir video vardı ordada nedimeler falan dans ediyordu önden ondan etkilenmişler yüksek ihtimal ama çok eğlenceli ya paylaşım için teşekkürler
bu arada eglenceli bir giris icin fusun onaldan senden baska da calinabilir. kosar adim dans ederek gelin masasina kadar gidilip cicek birakilir, sonra romantik bir parca esliginde tekrar sahneye gecilebilir.