eğlenceli düğün giriş müzikleri

merhaba.ben de greek müziği çok beğendim.fakat bulamıyorum.ne yazsam bulabilirim ya da nerde ?bana da yardımcı olur musunuz?Şimdiden teşekkürler

çok güzelmiş kızlar bayılldımmmm..bütün ömrümüz bu alkısları hakedıcek başarılarla geçsin

çok güzelmiş kızlar bayılldımmmm..bütün ömrümüz bu alkısları hakedıcek başarılarla geçsin

Aminnnnnnnnnnn........... :))))) Kızlar uzun zamandır girmiyordum bu konuya, aayy şimdi bi baktım ne güzel olmuş ben yokkende herkez fikrini ortaya koymuş buralara kadar gelmiişş :)) bende şimdi önerdiklerinizi sırasıyla dinliyorum, hayırlısıyla sözüm oldu bitti geçen hafta sonu veee bu ayın sonunda da nişanım, eylül de de düğünümüzz vaaaaar.. :))) Bol bol buralardayım yaniii, aynen devaaam... :)))

pink martini-amado mio
eydie gorme- historia de un amor
.... buda fena değil.. çok hareketli değil ama uygundur.. tavsiye ederim

hemen bakıyorum )

aaa ikisini de biliyorum zaten yaa, dinleyince hemen tanıdım daha önceden de duymuşum ama ismini bilmiyormusum demek, çok güzel parçalar fakat daha çok dans müziği için uygunlar gibi bencede, slow ve çok hoşş.. :)) teşekkürler

Frank Sinatra I love you baby kesinlikle bu!!!!
super!!!
hatta daha once deneyen bir ciftin videosunu da izleyebilirsiniz burdan. harika olmus ama bu video yaa!!!

ipek&tufan dugun belgesel

Türkiye de böyle düğünler yapılıyormuydu bir ara çılgın düğün diye paylaşım sitelerinde dolaşan bir video vardı ordada nedimeler falan dans ediyordu önden ondan etkilenmişler yüksek ihtimal ama çok eğlenceli ya paylaşım için teşekkürler

evett kesinlikle super yapmislarr ben de bayildim valla. benim de nedimlerim olck onlari da boyle oynatcam insallah :)))

bu arada eglenceli bir giris icin fusun onaldan senden baska da calinabilir. kosar adim dans ederek gelin masasina kadar gidilip cicek birakilir, sonra romantik bir parca esliginde tekrar sahneye gecilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…