Eğitim ve Araştırma hastaneleri hakkında bilgi verin lütfen

86menekse86

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
98
98
288
Uşak
Mehaba arkadaşlar, egitim ve arastirma hastanelerinde gebe takibi hakkinda bilgi verir misiniz. Mesela rutin gittigimiz kontrollerde takibimizi asistanlar mi yapiyor, eger doktor yapiyorsa her gittigimizde ayni doktordan randevu bulabilme sansimiz nedir? Farkli doktordan randevu alsak eski ölçümleri nereden bilecekler? Sezeryan olucagimizda sezeryana bizi takip eden doktor mu giriyor yoksa asistanlar mi yapiyor? Bir de istanbul Pendik bölgesinde önerebileceğiniz özel hastane ve doktor var mi?

Canim bn egede oldum sezeryanla malesef hep farkli doktorlar oluyor olcumlerini dosyaliyorlar sen girerken dosyani veriyorlar cikarken aliyorlar stajerler olmuyor istedigin doktora sira alamyrsun sezeryan yada baska biseye doktorlar gorsup karar veriyorlar zorunlu olmadigi surece normali istiyorlar

Canim bn egede oldum sezeryanla malesef hep farkli doktorlar oluyor olcumlerini dosyaliyorlar sen girerken dosyani veriyorlar cikarken aliyorlar stajerler olmuyor istedigin doktora sira alamyrsun sezeryan yada baska biseye doktorlar gorsup karar veriyorlar zorunlu olmadigi surece normali istiyorlar
Cok tesekkur ederim.

Back
X