Egıtım ödeneği alamıyorum

Kızlar size birsey soracagim,benim idare epey bir işgüzar,simdide diyorlar ki rapaorlu oldugun icin kırtasiye yatsa bile dogim iznine ayrilinca geri ödersin hiç böyle birsey duymadim sizlerde durum nedir,ögrenen varmi gerimi verilecekmis

Heyet raporu almaya çalışıyorum. Daha bulamadım. Şimdilik sağlık ocağı veriyor normal rapor. Ücretli öğretmen geldi benim yerime. Branş öğretmeniyim.
çok teşekkür ederim inşallah alabilirsiniz

uğraş hoca ama denizhan da aynı yerde bazen o da muayene ediyor
Anladim hayirlisi olsun,suan hamilemisinz peki,size birsey soyleyim benimde 3 ay olmadi denizhana gittim bir problem gormedi devam dedi sonra bu yumurta kalite arttirici var onu aldim 1 paket bitirdim 2. Paketi actim 2 tame kullandim hamile oldugumu ögrendim,o ilaci size verebilirm normalde pahali bisey ama ben size öyle uygun bi fiyata verebilirm istersenz,ozelden yazisabilirz

yaaa çok teşekkür ederim şu an transfer oldum sonuca göre size ulaşırım rahatsız etmezsem

Hadi insallah hayirlisi olsun hakkinzda
Bence olacak ama suanda öyle hissettim
Rahatsiz olmam tabiki,ama olur insallah etmezsinz
öyle mutlu oldum ki böyle hissetmenize transferi denizhan hoca yapmıştı benim elim sihirli dedi çok teşekkür ederim
alabildiniz mi eğitim ödeneğini?

Hayir alamadim,vermediler ama ben rapirluyum anlamadim yani,siz aldnzmi,sizin heyet raporumu
yok yok ben devam ediyorum okula. ama bence de raporlu hatta heyet raporlulara da verilmeli. peşini bırakmayın, geri ödersiniz derlerse de olsun deyip alın bence. malatyada herkes kendi kafasına göre iş yapıyor

öyle mutlu oldum ki böyle hissetmenize transferi denizhan hoca yapmıştı benim elim sihirli dedi çok teşekkür ederim
alabildiniz mi eğitim ödeneğini?
Denizhan hoca iyi gercekten,insallah saglikla olsun
Ben olmuyor diye gitmistim olur biraz daha bekle dedi ona gityikten 2 ay sonra oldu
Siz stres yapmadan bekleyin insallah ,olacak bu ay,bu ara etrafimda hep uzun suredir bebek bekleyip olmayanlarinki oldu sizinde olacak

Suandada takibimi o yapiyor,ben sevdigim icin devam ettim degismedim daha,insani rahatlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…