- 21 Şubat 2018
- 187
- 39
- 98
- 34
- Konu Sahibi Dilemma7878
-
Merhaba bende ayni durumdayim 45 gün heyet raporu aldim,banada yatrmaladir siz ne yaptinz,bilgisi olan birisine danistinzmiHerkese merhaba ogretmenim heyet raporu aldım mudur yardımcım egıtım odenegı alamayacagmı ıse basladgmda ıkıncı donem yarısını alacagımı soyluyor yonetmelıkte alır dıyor başkalarına da sordum alır dıyor bu konuda bılgısı olan varmı acaba
Ben de heyet raporu aldım 42 günlük 32+0 a kadar geçerli olacak şekilde ama bana yattı ödenekHerkese merhaba ogretmenim heyet raporu aldım mudur yardımcım egıtım odenegı alamayacagmı ıse basladgmda ıkıncı donem yarısını alacagımı soyluyor yonetmelıkte alır dıyor başkalarına da sordum alır dıyor bu konuda bılgısı olan varmı acaba
Hangi ildesiniz tesekkur ederimOkulun başından beri raporluyum ama heyet değil. Bana yatmış.
Hangi ildesiniz peki,bende yarin sendikaya soracagimBen de heyet raporu aldım 42 günlük 32+0 a kadar geçerli olacak şekilde ama bana yattı ödenek
İstanbuldayım canım yani bildiğim 37+0 olup doğum izni başlayanlara yatmadığı ama sonuçta biz şu an raporuyuz yatması gerekir bence deHangi ildesiniz peki,bende yarin sendikaya soracagim
Muğla merkezHangi ildesiniz tesekkur ederim
Kizlar ben malatyadayim,burda depoda cok ögretmen var ordan vermisler,kızlar heyet raporunu nasıl aldınız? bir de şu an dersinize kim giriyor branş öğretmeni misiniz?
Canm istanbul hata yapmaz,cünkü onlarin hatasinda illaki düzelten olur cok kalabalik ve isi tam bilen birsürü kisi var,ama bizim gibi kücük yerlerde kafalarina göre yorumlamis hepsi,benim arkadas bitliste dogum izninde bile almis kücük yerler sıkıntıİstanbuldayım canım yani bildiğim 37+0 olup doğum izni başlayanlara yatmadığı ama sonuçta biz şu an raporuyuz yatması gerekir bence de
aaa ben de malatyadayımKizlar ben malatyadayim,burda depoda cok ögretmen var ordan vermisler,
Benim cok agrili en basindan beri ,o nedenle gidemiyrm ,iyikide gitmemisim depodaki bos bos oturuken ben kendime eziyet edecektim biransim mat o nedenle cok ayaktayim,birde okul kalabalik pert oluyrdum,ilk oglumda 36ya kadar calismistm ama bu cok agrili cok farkli oldu
Heyet raporu almaya çalışıyorum. Daha bulamadım. Şimdilik sağlık ocağı veriyor normal rapor. Ücretli öğretmen geldi benim yerime. Branş öğretmeniyim.kızlar heyet raporunu nasıl aldınız? bir de şu an dersinize kim giriyor branş öğretmeni misiniz?
Hakkinda hayirlisi olsun insalla hocam,bizde depo cok ama ana sinıfini bilmiyrm,doktorun kim denizhanmiaaa ben de malatyadayımben de tüp bebek tedavisi görüyorum eğer gebelik olursa rapor alırım diye düşünüyordum ama benim anasınıfı, yerime biri gelebilir mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?