Eğitim hayatım ve ben

nurbenoule

Yok öyle bir dünya
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
158
76
13
18
Kızlar merhaba
Eğitim hayatında hiç iyi olmayan biriyim
Baya kötüyüm , çok başarısızlık gördüm
Babam dün bana açık öğretim bittir
Seni dershaneye göndereceğim dedi açıkçası çok şaşırdım
annemde hem senden hiçbir şey çıkmaz diyen biri
Açık öğretim de
14 dersim kaldı
141 kredim var
Tahminim 2 veya 3 dönemde bitiririm de çok uzun sürüyor dönem olarak her sınav 4 ay sürüyor
Kendime hiç güvenmiyorum açıkçası
Nasıl çalışmam gerekir hiç bilmiyorum
Hep çalışır 1 hafta sonra bırakırım
Temelim hiç yok lise 2 de kendi isteğim üzerime de okuldan çıktım yediğim zorbalık...

Günün birinde umarım şu yazdıklarıma elimde bir mesleğim olarak bakarım.
Tavsiyelerinize ihtiyacım çok var
Annem eğer çalışmayacak isen göndermem
Ki haklı buna sözüm yok
Sadece gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var

Babanın teklifini iyi değerlendir. Açıktan lise bitirmek sandığın kadar zor değil, biraz çalışman gerekiyor sadece.
Yazın yapılan ek sınavları da kaçırma. Sonra da dershaneye git, üniversiteni kazan.
Bir hedefin olsun. Kendini ileride nerede görmek istediğini belirle.
Üniversite şart değil diye düşünenlere katılmıyorum. Üniversite seni sadece meslek sahibi yapmaz. Orada edineceğin tecrübeler seni hayatın her alanında destekleyecektir.
Ayrıca iyi bir üniversiteden, iyi bir bölümden mezun olmak da iş hayatında fark sağlayacaktır.
Gidebilmek gibi bir fırsatın varken, ders çalıştığın noktada seni destekleyecek bir ailen varken, bunları geri tepme.

Hep hayalinde olan bir bölüm var mı? Derslerim iyi olsaydı okur üniversitede şunun eğitimi alırdım dediğin bir meslek? Ve profilde yazdığı gibi 18 yaşında mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…