Eğitim fakültesi okuyanlar bir bakar misiniz?

xwyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
186
21
Mrb arkadaslar egitim fakultesinde okuyanlar: hayalindeki egitim fakultsi nasildur veya nasil olmali bir egitim fakultesi sizce.dusuncelerinizi aciklayabilir misiniz.farkli universitede okuyan arkadasarn fikirlerine ihtiyacim var.

Henüz hazırlığı geçemedim ama bölümüm Eğitim Fakültesi'ne dahil,öncelike mezun olduktan sonra ne bekliyorsun?Zeka tipin ne?Öğretmenlik sana göre mi bunları sorgulamalısın ama eğer değilse bile branşından mezun olduğunda neler yapabilirsin bunları hesaplamalısın,ben mesela öğretmen olmak için bölümümü yazmadım,branşımın yakınında daha farklı amaçlarım var ama okulum iyi bir okul olduğu için orayı yazdım,düşüncelerini daha net belli edersen daha rahat yardımcı olabilirim..

Henüz hazırlığı geçemedim ama bölümüm Eğitim Fakültesi'ne dahil,öncelike mezun olduktan sonra ne bekliyorsun?Zeka tipin ne?Öğretmenlik sana göre mi bunları sorgulamalısın ama eğer değilse bile branşından mezun olduğunda neler yapabilirsin bunları hesaplamalısın,ben mesela öğretmen olmak için bölümümü yazmadım,branşımın yakınında daha farklı amaçlarım var ama okulum iyi bir okul olduğu için orayı yazdım,düşüncelerini daha net belli edersen daha rahat yardımcı olabilirim..
Oncelikle tesekkur ederim msjma cevap verdigun icin.bu soruyu sormaktaki amacim farkli egitim fakultelerinde okuyan ogrencilerden fikirler almak.hocanin verdigi bir arastitma odevi aslnda.farkli sehirlere gitmem mumkun olmadigi ve tanidigim hic kimse olmadigi icin.burdan fikirler almaya karar verdm.bende egitim fakultesindeyim son sinifm.bu arada hangi univetsite ve hangi bolum.

Kendimi ifşa etmemek adına özelden yazayım size,rica ederim,ayrıca size de başarılar dilerim :)

X