Bebek İkinci El eğitici ve eğlenceli oyuncaklar....

anelssa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.201
20
Tüm ürünlerim temiz ve sorunsuzdur. Netten fiyatlarına bakabilirsiniz yarı fiyatlarınında altında yazdım. sıfırına 2 katı para vermek istemeyenler kaçırmasın..

rescue pet yurtdışından alındı pilli yüzebiliyor ve yürüyor. 40 usd almştık hem banyoda hem dışarda oynanabilen çok eğlenceli bir oyuncak 35 tl. tertemiz yeni gibi.

chicco ilk köpeğim pilli havlıyor ve birkaç ses daha çıkarıyor. 35 tl. tertemiz sorunsuz yeni gibi.

playscool müzikli ışıklı uyku arkadaşım. pille çalışıyor yüzündeki çizikler hariç hiçbir sorunu yok. 20 tl.

Tomy topla at tekerlekli sürülebilir bir oyuncak tuşa bastıkça topları fırlatıyo sonra toplayıp attığı yerden içine koyulabiliyor. uzun süre oynanabilecek çok eğlenceli bir oyuncak. aynı zamanda yürümeyi öğrenme dönmeinede çok yardımcı. 35 tl

zıp zıp pilates eşek üstünde oturup zıplayarak çok eğlendiren bir oyuncak. Ayrıca doktorlar tarafından da fiziksel gelişime yardımcı bir oyuncak olarak görülmüştür. 15 tl.
(Zıp zıp eşek, son yıllarda en gözde sporlardan biri olan pilateste kullanılan pilates topunun türevi olarak üretildi. Bu kauçuk şişme zıplama eşeği TV'de doktorlar tarafından tavsiye edilmesi ile birlikte Avrupa'da olay oldu. Bu ürün çocukların oyun oynarken kemik ve kas gelişimlerini tamamlayan bir alettir. Yapısı dolayısı ile oyun oynarken yaptırdığı hareketlerle çocuğunuza hem spor yaptırır, hem de eğlendirir.100 kg taşıma kapasitesine sahiptir.Çok kalın kauçuktan üretilmiştir, patlamaya dayanıklıdır.)

gangam müzikli pilli dans eden bebek 10tl.

pille çalışan raylı tren seti. 10tl

sıfır deniz botu güneşlik korumalı 10tl

Bunlar harici 3 tanede ahşap bul tak yapbozlardan var onların resim çekmeyi unutmuşum ilgilenen olursa resmni koyarım.

Son düzenleme:
tomyy topla at ı dusundum ama toplarında sıkıntı varmıdır kac adet topu bulunmakta? ve fırlatma mekanızmaısnda sıkıntı varmıdırı?

fıyat konusunda anlasabılırsek almayı dusunuyorum. pazartesı gunu havale gnderebılırım

Mrb hayır bütün ürünlerim çalışır durumda hiç bir sorunu yok.Sadece uyku arkadaşımı çizdik biraz onun harici diğerlerinde sorun yok.

Mrb hayır bütün ürünlerim çalışır durumda hiç bir sorunu yok.Sadece uyku arkadaşımı çizdik biraz onun harici diğerlerinde sorun yok.

Son düzenleme:

TOPLAR ICIN FIYAT NE DIYORSUNUZ EN SON?
eger uygun anlasabılırsek pazartesı havalaeyle alacagım

merhabalar
bende şu eşşek ve ahşap yapbozları düşünüyorum
ahşap yapbozlar nasıl büyükmü kaç yaş için?bu arada hangi şehirdesiniz kargo ücreti vss nasıl olacak?

merhabalar
bende şu eşşek ve ahşap yapbozları düşünüyorum
ahşap yapbozlar nasıl büyükmü kaç yaş için?bu arada hangi şehirdesiniz kargo ücreti vss nasıl olacak?

mrb ahşap yapbozların 2si normal orta boy ama biri büyük bayağı büyükler için değil yani boyutu büyük:) istanbul anadolu yakasındayım ben. resimlerni akşam yüklerim ahşap yapbozların

hayırlı satışlar özel mesaj atabilmek için 50 msj atmak lazmmış ya ondan yani siz devam edin ben kaçtım

Chicco, playskool ve rescue pet'i istiyorum.mail adesinizi yollayin konusalim.mesaj atamiyorum forumdan.

Son düzenleme:
Zıp zıp eşekten itibaren olan ürünler duruyor.....

zıp zıp pilates eşek ve tren setini almak istiyorum özelden msj atamıyorum mail adresinizi özelden gönderirseniz mail üstünden görüşürüz

bende zıp zıp eşşek demiştim ama neyse
sattıysanız nereden almıştınız söylermisiniz bende netten bakayım

bende zıp zıp eşşek demiştim ama neyse
sattıysanız nereden almıştınız söylermisiniz bende netten bakayım

Henüz satılmadı dönüş yapmadı diğer arkadaş. Avmlerde satılıyor ben ordan almıştm birde internettende satın alabilirsîniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…