tomyy topla at ı dusundum ama toplarında sıkıntı varmıdır kac adet topu bulunmakta? ve fırlatma mekanızmaısnda sıkıntı varmıdırı?
fıyat konusunda anlasabılırsek almayı dusunuyorum. pazartesı gunu havale gnderebılırım
tomyy topla at ı dusundum ama toplarında sıkıntı varmıdır kac adet topu bulunmakta? ve fırlatma mekanızmaısnda sıkıntı varmıdırı?
fıyat konusunda anlasabılırsek almayı dusunuyorum. pazartesı gunu havale gnderebılırım
Mrb hayır bütün ürünlerim çalışır durumda hiç bir sorunu yok.Sadece uyku arkadaşımı çizdik biraz onun harici diğerlerinde sorun yok.
Mrb hayır bütün ürünlerim çalışır durumda hiç bir sorunu yok.Sadece uyku arkadaşımı çizdik biraz onun harici diğerlerinde sorun yok.
TOPLAR ICIN FIYAT NE DIYORSUNUZ EN SON?
eger uygun anlasabılırsek pazartesı havalaeyle alacagım
merhabalar
bende şu eşşek ve ahşap yapbozları düşünüyorum
ahşap yapbozlar nasıl büyükmü kaç yaş için?bu arada hangi şehirdesiniz kargo ücreti vss nasıl olacak?
Chicco, playskool ve rescue pet'i istiyorum.mail adesinizi yollayin konusalim.mesaj atamiyorum forumdan.
Chicco, playskool ve rescue pet'i istiyorum.mail adesinizi yollayin konusalim.mesaj atamiyorum forumdan.
Tüm ürünlerim temiz ve sorunsuzdur. Netten fiyatlarına bakabilirsiniz yarı fiyatlarınında altında yazdım. sıfırına 2 katı para vermek istemeyenler kaçırmasın..
Eki Görüntüle 908943 Eki Görüntüle 908944 zıp zıp pilates eşek üstünde oturup zıplayarak çok eğlendiren bir oyuncak. Ayrıca doktorlar tarafından da fiziksel gelişime yardımcı bir oyuncak olarak görülmüştür. 15 tl.
(Zıp zıp eşek, son yıllarda en gözde sporlardan biri olan pilateste kullanılan pilates topunun türevi olarak üretildi. Bu kauçuk şişme zıplama eşeği TV'de doktorlar tarafından tavsiye edilmesi ile birlikte Avrupa'da olay oldu. Bu ürün çocukların oyun oynarken kemik ve kas gelişimlerini tamamlayan bir alettir. Yapısı dolayısı ile oyun oynarken yaptırdığı hareketlerle çocuğunuza hem spor yaptırır, hem de eğlendirir.100 kg taşıma kapasitesine sahiptir.Çok kalın kauçuktan üretilmiştir, patlamaya dayanıklıdır.)
Eki Görüntüle 908945 gangam müzikli pilli dans eden bebek 10tl.
Eki Görüntüle 908946 Eki Görüntüle 908947 pille çalışan raylı tren seti. 10tl
Eki Görüntüle 908948 sıfır deniz botu güneşlik korumalı 10tl
bende zıp zıp eşşek demiştim ama neyse
sattıysanız nereden almıştınız söylermisiniz bende netten bakayım