Bebek İkinci El Eğitici oyuncaklar ve puzzellar

snc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
249
5
118
Kocaeli
hayvan sesleri çıkarıp şarkı söylüyor alt bölümü org 7 tl
halkalar 7tl
kaplar 7tl
3tl 1 parçası eksik
parmak kuklaları 7 tl
5tl ışıkları yanıyor sarkı söylüyor ve korna çalıyor 2 ayarı var
yan yan yürüyor sarkı söylüyor oğlum bunun peşinde emeklemişti 5tl
ikisi 5tl

Ikisi 5tloyun halısı oyuncağı halıyı verdim bu unutulmuş 5tl uzuyor titriyor
puzzellar tahtadır tanesi 7 tl dir
minik parmaklara tablet sarkı söylüyor sayı sayıyor çok neşeli 10 tl

Tolu alımlarda ind yaparım

halkalar, kaplar, uzayan titreyen oyun halısı oyuncağı, kuklalar ve yengeçi almak istiyorum hepsi ne olur fiyatı?

Son düzenleme:
tabletide düşünüyorum başka ne gibi fonksiynları var her tuşun bir görevi varmı? pilleri nasıl ?

Tabletin özelliklerine internetten baktımda çok güzel fakat bizim için çok erken o kalsın.

Son düzenleme:
Kalem pil uzun süre kullanabiliyorsun Herkül harfleri kelimeleri söylüyor

teşekkür ederim özeliklerini internettende inceledimde çok güzel fakat tablet bebeğimin ayına uygun değilmiş o kalsın şimdilik.

halkalar, kaplar, uzayan titreyen oyun halısı oyuncağı, kuklalar ve yengeçi almak istiyorum bu seçtiklerimi kesin alıcıyım özel mesajla adresimi gönderdim sizde iban numaranızı gönderirseniz akşam havalenizi yaparım.

Son düzenleme:
Ilk oyuncak org olan,direksiyon gibi olan korna calan ve son resim tablete de ben talibim msj atarsanizcson fiyati sevinirim

direksiyon ve tablete talıbım ankara ıse elden alabılırım

Selam kaplar_ iki araba _kaplumbag _oyun halisinin oyuncagi disindakileri istiyorum guzelsim fiyat verirseniz sevinirim kargoda vericem

Canim internet uzerinden masraf aliniyor ama havale olursa 1 lira eft olursa 3-4 lira. Bamkadan bankaya degisiyor. Ancak mobil uzerinden hicbir eft de dahil hicbir ucret alinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…