• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitici oyuncak yardım...

Oğlum 9 aylıkken (cinsiyet bu dönemde çok uç noktalarda fark yaratmaz) ışıklı ve sesli telefon aldık ilk. Fisher price önermiyorum çünkü sesi çok az ilgisini o dönemde pek çekmiyor,aynı oyuncaktan yeniden almak zorunda kalmayın. Yumuşak sayfalı kitap,aynı zamanda yine sesli müzikli.. Farklı dokulu toplar, hareketli(Çek bırak gibi) oyuncaklar..hem emeklemesinede yardımcı olur.. Bir kaç oyuncaktan sonra zaten ne tip oyuncakların hoşuna gideceğini anlayacaksın ve işin kolaylaşacak :KK66: Marka pek söylemedim aşaa yukarı her markanın aynı tip oyuncakları var,her bütçeye uygun..ama dayanıklı ve pil yerlerinin vidali olmasına özen göster derim:KK22:

eğiticimi bilmem ama çok eğlendiği bir davul aldım.
ses çıkarıyor döndürebiliyor.şuan herşeye vurmayı sevdiği için vurdukça ses çıkaran bu oyuncağı çok sevdi.
ayrıca üzerinde şekiller olan bir kutu aldım.kare,silindir vs aynısını denk getirip içine atınca ses çıkarıyor.daha çok küçük ama yinede aldım :)

Eklentiler

• isikli-ve-muzikli-oyuncak-davul-2.jpg
    isikli-ve-muzikli-oyuncak-davul-2.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 88
Back