- 26 Ağustos 2014
- 370
- 72
- 123
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bondigo aktivite masamızı satıyoruz biz, piyasa fiyatı 120-140 tl aralığında. Ben 70 tl ye veriyorum
Bondigo aktivite masamızı satıyoruz biz, piyasa fiyatı 120-140 tl aralığında. Ben 70 tl ye veriyorum
Canim fotosunu atar mısın
Ses ve ışıkları kusursuz çalışıyor, Ayakları Çıktığı için yerde de oynayabilir , yalnız foto boyut nedeniyle yüklenmiyor diyor, mail atabilirim veya özelden tel verirseniz whatsapp tan göndereyim
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi eğitici oyuncaklar arıyorum özellikle egitici oyun masası falan yürümeye teşvik edici ilk arabam oğlum için arıyorum yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler :)
Olur tabi mail adresinizi yazarsanız hemen göndereyimSes ve ışıkları kusursuz çalışıyor, Ayakları Çıktığı için yerde de oynayabilir , yalnız foto boyut nedeniyle yüklenmiyor diyor, mail atabilirim veya özelden tel verirseniz whatsapp tan göndereyim
gönderdim size :)
CNM RESİM ATABİLİRMİSİN ÖZELDEN ATABİLİRSİN
mrb. aktivite masası satıldı mı?Bondigo aktivite masamızı satıyoruz biz, piyasa fiyatı 120-140 tl aralığında. Ben 70 tl ye veriyorum