Slm, fotografı var mı?tüm tuşları calışıyor mu?H
hayır henüz satılmadı
asaga doymadın oyuncağa vallaha haber bekliyorum senden oyuncakları satman için çok gözüm kalmıştı o aldıklarında :) iyi günlerde kullanın.Tamamdr bana bilgilerinizi yollayabilirmisiniz ozelden en uygun anda odene yapayim
Canim bnm cok saol kiz ben aktivite masami sattim simdide oglan geri istiyor:):)asaga doymadın oyuncağa vallaha haber bekliyorum senden oyuncakları satman için çok gözüm kalmıştı o aldıklarında :) iyi günlerde kullanın.
Canim su bayram telasi ciksin alacagim masayi kesinSes ve ışık efekti sorunsuz çalışıyor
Son fiyatı nedir acaba, evinizden alsak sorun olur mu? AnkaradaydınıZ di mi?Ses ve ışık efekti sorunsuz çalışıyor
Evet ankaradayım, evden alabilirsiniz isterseniz. En son 60 diyelimSon fiyatı nedir acaba, evinizden alsak sorun olur mu? AnkaradaydınıZ di mi?
Merhaba bana satmayacakmiydiniz?Evet ankaradayım, evden alabilirsiniz isterseniz. En son 60 diyelim
Bi dakkika, ben hep aynı kişiyle yazıştığımı sanıyorum oğlu yeniden istediği için arayan kimdi karıştırdım ilk o söylemişti galiba.. Ayyy kusura bakmayın hemen çözelimMerhaba bana satmayacakmiydiniz?
İyi aksamlar,diğer arkadasla anlaşmadıysanız yarın ya da persembe alabilir miyiz?Evet ankaradayım, evden alabilirsiniz isterseniz. En son 60 diyelim
Diğer msjları simdi okudum, vazgecerseniz bana msj atabilirsinizİyi aksamlar,diğer arkadasla anlaşmadıysanız yarın ya da persembe alabilir miyiz?
Anlayışınız için teşekkür ederim, yarın öbür gün netleştirelim burdan yazarım yineDiğer msjları simdi okudum, vazgecerseniz bana msj atabilirsiniz
Satilmadiysa bende talibim.cevabinizi bekliyorumasaga ve gizil32 den mesaj bekliyorum, arkadaşlar ilgilendiğiniz için başlık açmadım ben; alacaksanız iletişime geçelim yoksa konu başlığı açayım
satılmadı, ses çıkmadı arkadaşlardan, ankarada mısınız?Satilmadiysa bende talibim.cevabinizi bekliyorum
satılmadı, ses çıkmadı arkadaşlardan, ankarada mısınız?
cnm ben atalyadayım ayakları katlanıyor mu kargo çok mu tutar sizcesatılmadı, ses çıkmadı arkadaşlardan, ankarada mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?