• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Eğitici ahşap oyuncaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi snc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
249
5
118
Kocaeli
$image.jpg
$image.jpg $image.jpg
$image.jpg
$image.jpg $image.jpg
Biz bunlarla oynarken çok keyif aldık
Ama artık abi olduk:1:

Fiyatlarini ogrenebilir miyim? Ben alabilirim. Ozelliklerini de kisaca yazarsaniz sevinirim.

En üste büyük olanın içinde yollar ve o yolda ilerleyen tahta oyuncaklar var onları karıştırıyorsun çocukta çiçeğe kelebeği ördeklere anne ördeği boyalara fırçaları eşleştirme yapıyor yani
Diğeri puzzellar
Diğerinde ise 3 tane ahşap çubuk var geometrik sekilleri önceleri aynı olanları aynı yere takıyor biraz daha büyüyünce boy sırasına diziyor
Sonuncu ise sekilleri tahtaya yerleştirir çakıyor el becerisi ve dikkat gelişimi için hepsi çok faydalı

En üste büyük olanın içinde yollar ve o yolda ilerleyen tahta oyuncaklar var onları karıştırıyorsun çocukta çiçeğe kelebeği ördeklere anne ördeği boyalara fırçaları eşleştirme yapıyor yani
Diğeri puzzellar
Diğerinde ise 3 tane ahşap çubuk var geometrik sekilleri önceleri aynı olanları aynı yere takıyor biraz daha büyüyünce boy sırasına diziyor
Sonuncu ise sekilleri tahtaya yerleştirir çakıyor el becerisi ve dikkat gelişimi için hepsi çok faydalı

Fitatlari uygunsa 1,2 ve 3. Yu almak istiyorum. Bir de nereden gondereceksiniz?

Fitatlari uygunsa 1,2 ve 3. Yu almak istiyorum. Bir de nereden gondereceksiniz?
Baştaki oyuncağın 2 parçası eksik oyunu etkilemiyor ama haberiniz olsun isterim kulübeye giden köpek ve havuca giden tavşan eksik diğerleri sıfır çizikleri bile yok fiyat olarak hepsine 25 tl düşünüyorum kocaelinde oturuyorum
:40: :40:

hepsi 25 tl degil mi.. öyleyse ben talibim .....buraya da yazabilirsiniz, bu siteden de yazabilirsiniz.. haber bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
fiyatı ne alabilirm oğlum için uygun fiyat söylersen sevinrim canım..durumuz çok ii değl

Back