• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Eğer saçlarınız yanmış ve kestirdiğiniz halde kırıklarla savaşıyorsanız;

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

puppen

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
3
0
16
İzmir
Kızlar yaklaşık 8 9 gün önce saçlarımı siyahtan açık kumrala cevirdim (ki hayalim platin yapmak-tı) sanırım kuaföre yaptığım baskıyla o da mümkün olduğunca sarıya kadar açtı. Saçlarım inanılmaz yandı ama uçlardan 2 kez kestirdim 5 gun içinde ve tam bi hafta sonra sarı haline akarak döndüğü için tekrar kumrala boyadım. Eğer böyle bi probleminiz var ise;
İLK HAFTA
2 günde bir,
tatlı badem yağı,
susam yağı,
hint yağı,
yılan yağı,
ve tabi ki zeytinyağını (hepsinden bi yemek kaşığı) karıştırıp buhar yoluyla ılıttım.Sonrası kırık yerler öncelikli tüm saçıma sürdüm.Denemelisiniz...
Aktarın önerisi üzerine bonviva defne ve çay ağacı özlü şampuan kullanıyorum belki onunda çok yararı olmuştur diye paylaşayım sizinle.

DİPNOT: Saçını siyaha boyamayı düşünen varsa vazgeçin geri dönmek isterseniz bedeli cok ağır. Bir süre sonra sıkıyor ki 1 yıl kullandım.

Back