Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Eğer saçımız yanık veya kırıksa zamanla diğer bölgelere yayılır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmple
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

arkadasa katılıyorum 2 ay once sacım yandı orıalden.2 hafta sonra kestırdım ama yınede uclarda 2 cm kadar yanık vardı daha fazla kestıremezdım saclar zaten omzumdaydı kestırınce kulak hızama geldı.temızlendı dıye dusunmustum ama o yanık saclar banyoda yıkarken sacınızı kurularken ve hatta sacınızı kısa oldugu ıcın fonlerken ucları lastık gıbı esneyerek bıraktıgınızda yukarıdakı sacıda beraberınde topluyor burusturuyor.balon dusunun sısırın sondurun burusuyor.bıldıgımız lastıgı dusunun cekın bı kısmını sonra hepsını bırlıkte cekın bırakın deforme oluyor.zamanla uzatıp kestırerek gıtmıyor.ne kadar temızlenırse kardır yanı aksı halde ustlerde maalesef bozuluyoben yandıktan 2 hafta sonra kestırdım az uzasın yıne uclardan kestırıp 1 yada 2 cm dedım ama ustlerde bozuldu 4 cm daha gıttı.sonuc:rıhanna modelı ensem arka yok onde bı parca sacım kaldı oda yanık ama onuda keserlerse bıldıgın oglan cocugu olcam zaten kara kuru bısıyım

Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum,artik kimse de ugrasmasin istiyorum. Hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boyalarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan kirilan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten urunu buldum.Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. ilgilenenler mesaj atarsa urunun ismini paylasabilirim
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!!

bu arada urun at sampuani olarak biliniyor :) tabiki insanlar icin formulize edileni var...ve artik turkiyede de satisina baslanmis gordum bir internet satis sitesinde.. 5 tane aldim bile..artik bos yere hem zamaninizi hem de paranizi harcamayin bayanlar..

cnm bende snn gibi dşünüp yıllarca aynı boy saçla gezdim durum su aslında uclardaki kırıklar kopuo sacın uzuo ama koptuu için aynı boyda kalıo bi kuaför arkadasım sacı boru gibi düşün uçtanda nefes alır dedi her ay 1 cm 2 cm kestirmek lazımmış kuaför arkadasım olmasa inanmam para için yapıo derim ama deneyimle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…