- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
ya adaçayını nasıl içiyorunuz kızlar? tüm ay boyunca mı? ben adaçayının adet söktürücü etkisini okumuştum. hamilelerde rahim kaslarının kasılmasına ve erken doğuma ya da düşüğe neden olabiliyormuş. sanırım sadece yumurtlama döneme kadar içmek gerekiyor değil mi??? cevap verirseniz sevinirim...
canım eklemek gerekirse bide pozisyonlar var dikkat edilmesi gerek.ya normal pozisyon yada el ayak pozisyonu bunu drum demişti bana.vajinal duş alınmamalı yani suyu direk ve tazikli olarak temas ettirmemeili oraya.
gerçi ben herşeye dikkat ediorum ama gene geçti bir ay daha bu ayda kalamadım adet oldum.hayırlısı allahtan
erkegin havuc suyu icmesi spermler acisindan oldukca faydaliymis.kendiniz de hemen folik asit takviyesine baslayin folbiol tablet eczanede 1 ytl. gunde bir tane alin.hem hamile kalmaya yardimci oluormus hem de hamile kaldiginizda vucudunuzda yeterli miktarda folik asit bulunmus olur biliosunuz bebek gelisimi icin coook onemli.bir de hayit tohumu veya suyunu kullanabilirsiniz.arstirdim kullanip memnun kalan cok insan var dr da sordum kullanabilirsiniz dedi.hormonlari dengeliyor adeti duzenliyor.ben de hayit suyu kullanmaya basladim bakalim faydasi olacak mi??
paylaşımlarınız için çok teşekürler.
bende birşey eklemek istiyorum; her gece ilişkide bulunmayın.aradan en az 48 saat geçsin. çünkü devamlı ilişkide bulunulduğunda sperm kalitesi düşüyo ve hamile kalma olasılığı azalıyo.bunun için haftada 2 yada 3 kez..
allah herkeze hayırlı evlat versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?