- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
19 yasindayim şu an ama ki o zamanlar sanırım 15tim. Eski psikologlarimdan biri 30 yaşındaki gibi davrandığım soylemisti.Neden sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de anlamadığım şu var hadi diyelim çok olgunum ama psikiyatristim de duygusal açıdan geç olgunlasacaksin demişti sanki son seannsimda.Birkaç kez psikiyatri ve psikolog tecrübem oldu, hiç biri böyle bir yorumda bulunmadı. Zamanında psikologunuza sormaliydiniz.
Belki her ikisi farklı yorumluyordur. 15 yaşında gittiniz sonra örneğin 18 yaşında farklı birinden destek aldınız diyelim, yorum farkı olacaktır.Bir de anlamadığım şu var hadi diyelim çok olgunum ama psikiyatristim de duygusal açıdan geç olgunlasacaksin demişti sanki son seannsimda.
Bir de anlamadığım şu var hadi diyelim çok olgunum ama psikiyatristim de duygusal açıdan geç olgunlasacaksin demişti sanki son seannsimda.
Siz daha seansta duyduklarınizdan emin değilsiniz ama bizden yorum yapmamızı istiyorsunuzBir de anlamadığım şu var hadi diyelim çok olgunum ama psikiyatristim de duygusal açıdan geç olgunlasacaksin demişti sanki son seannsimda.
Katılıyorum.Bu soruların cevabını kk de alabileceğini sanmıyorum. Zamanla neden böyle demiş olabileceğini anlarsın. Üzerinde düşünerek sadece kendini yorarsın. Kafaya takacak yeterince şey olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu soruları boşver. Konuşmak güzeldir ama herkesin sözleri doğru olacak diye bir kural yok. Psikoloğunun söylediğini de normal bulmadım. Hangi akılla bir genç kıza 30 yaşında gibisin demiş anlamadım.