teşekkür ederim canım. benim doktorum şükran kopaldı. ama doğumuma cemil bey girdi. çok şanslısın. bence mükemmel bi doktor.rutim kontrole gittim nst idi 4 boyutlu ultrasondu yapılıncaya kadar saat 6 oldu nst sonucunu götürdüğümde sancım çıktı,doktorum beni muayene etti 7 cm açılma var bugüm doğuruyosun dedi. hazırlıksız gitmiştim aklıma doğum olacağı gelmezdi. ama tabii doktorun mesaisi bitmişti beni cemil beye emanet ederek gitti. başta çok çekindim tanımıyorum yüzünü bile görmemişim. sezeryan yapacak beni kesin diye korkuyorum sonra geldi muayene etti, herşey normal doğum başlamış dedi. çok tatlı bir ebe gelip yarım saatte bir açıklığı ölçtü, bu arada sancım şiddetlenmişti ve çook korkmaya başlamıştım. epidural takılmasını istedim anında sancımı dindirdi... sonrada hiç sancı duymadım ıkındım doğurdum ama haberim bile olmadı. yanlız son birkaç ıkın dediklerinde zorlandım oda artık normal diyorum...( o kadarda olcak) tam çıkış anında biraz hissedilir sancı hissettim sonrası bi baktım kızım üstüme koyuldu, dikişler atılırken kızım giydirildi. kuş gibiydim.. ne acısı sızısı.. sürekli gülümsüyordum.. herşey içime sinmişti. harika bir doğum oldu.. ilgi alaka herşey süperdi. üçüncü bebeği düşünecek olsam bir kez daha cemil bey doğurtsun isterim
güvenilir ellerdesin canım rahat ol