Doğuma Hazırlık Ege'nin yanına ikinci bi isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
Dogum yaklastı ve bebegime isim arayısı icindeyim... ege dusunuyoruz ama ikinci bi ismi daha olsun istiyorum... fikirlerinize ihtiyacm var. Egenin yanına hangi isim uygun olur sizce?

Doruk Ege veya Görkem Ege ben bu ikisinden birini dusunuyorum ama karar veremedim fikir olur belki sanada :emir_bebek:

Doruk halamın oglu, görkem ise esimin kuzeninin oglu :) doruk ismi cok hosuma gidiyo ama her iki ailede olmayan bi isim olsun istiyorum cnm tesekkur ederim yinede.. doruk cok guzel isim...

neden iki isim ben de bunu çok merak ediyorum? kişisel tercih meselesi ama ilerde zaten çocuğa kimse iki ismiyle seslenmez, çocukken sadece kulağa hoş gelir

herkes egeyi 2. isim olarak düşünmüş.
arkimin oğlunun adı
ege bora
süreklı ege bora dıye sesleniyorlar.
baslık sahıbesı karar verdınız mı?

Eymen Ege. :16: Bir tanıdığımız koydu böyle hoşuma gitti. :30:

ege ismi benim de favorim. güzel tercih. 2,isim ne olacağı hakkında fikrim yok ama ne olmayacağı hakkımda fikrim var. kesinlikle ege deniz olamaz. okul çağında arkadaşları mutlaka dalga geçecektir.tabiki tercih senin

herkes egeyi 2. isim olarak düşünmüş.
arkimin oğlunun adı
ege bora
süreklı ege bora dıye sesleniyorlar.
baslık sahıbesı karar verdınız mı?

Canim tesekkur ederim onerin icin.. ege yusuf koymayi dusunuyorum ama her an degisebilir :)) 4 ay once ege kivanc diyodum, sonra ege mehmet oldu simdi ege yusuf.. ama sanirim kararliym bunda :) ege zaten populer bibisim yanina agr bi isim olsun istedim hep...

Back
X