• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Egemen İsmi Sİzce Nasıl

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selinsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
915
1
46
Konya
Arkadaslar Egemen ismini dusunuyoruz eşimle birlikte sizce nasıl ve yanına ikinci isim sizce ne olabılır?:66:

egemen ismi güzel ama çok uzun o nednle bence 2. ismi düşünme derim ben. tek başına koy, illa 2. siim diyorsan da 2 . isim 3 harfli kısa bir isim olmalı

bence çok güzel bir isim...
çok yakın bir arkadaşım da 1 ekim'de doğum yaptı ve oğluşunun adını egemen koydu, oda eşi ile beraber beğendiler bu ismi. Bence çok hoş, koyabilirsin.

:)) bizde egemen ismini düşünüyoruz canım..
hamile kalmadan önce koymuştuk adını..bi gün oğlumuz olursa adı egemen olsun die..hamileyim ve oğlum olacak...bence güzel bi isim.

evet bence de güzel arkadaşlar ama yanına bir isim daha olsun istiyorum. şu ana kadar bulamadım.sizlerden bekliyorum yakışan bir isim söylerseniz oğluşuma koyıcam. :66:

Egemen çok güzel bir isim.

Ama, eğer devamlı kullanılmayacaksa, 2. ismi nüfus kağıdına yazdırmamakta yarar var. İnsanın başına iş açabiliyor, resmi kayıtlarda. Kim olduğunu ispat etmekte zorlanıyor insan, hatta bir sonraki nesli bile etkiliyor. Dedemin adı İsmail Hakkı imiş. Babamların daha sonra bir tapu işlemi olmuştu, o zaman bir bakmışlar, kimi kayıtta baba ismi İsmail, kiminde Hakkı, kiminde 2 isim birden. Acaip zorlanılmıştı o iş halledilirken.

Back
X