Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunların montaj olduğuna inanmak için akılsız olmak gerek ki zaten olanlar yiyor.Ortam dinlemesini de onlar kabul etti o ne olacak.Ki bunu yine aynı hesaplar yayınladı yani gülmiyim diyorum olmuyor.Türbe bombalanınca ağlarsınız ama ühü ühü teröristler diye.Halbuki terörist askerini vurmayı düşünenler..
O turbe bombalama olayina kadar bunlar montaj inanan var mi yuaa diyorlardi sonra turbe ses kaydidan sonra ulkenin gizli yuruttugu politikalari nasil yayarsiniz vatan hayinleri oldu ozaman da demistik.Yani anlayacagin onlarin da ka-fa-la-ri ka-ri-şık :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu da TübitAk gerçeği afiyetle yiyin gari
Canim su anda butun kurumlarda tasfiyeler oluyor ve yerlerine " az biyik" adamlarini yerlestiriyorlar.Gecen gun ilcedeki butun cemaat mensubu butun mudurleri gorevlerinden alinacagi dogrulandi.Bizim mudur cemaatten olmadigi icin "Egitim Bir-Sen Sendikasina" gecme sozuyle yerinde mudur olarak kalabilecegi sarti kosuldu.Adamcagiz hocam su yastan sonra ogretmenligi kaldiramam napayim siz soyleyin bana gururum inciniyor ama yapacak bisey birakmiyorlar dedi.Esiyle arasi bozulacak adamcagizin.Kabul etti sendika degistirdi.Milli egitim kurumunda atalamari sendika belirliyor.Ne aci degil mi?haberlerde yazan yok ogrenci,ogretmen puanlayacak muduru falan onlarin hepsi hikaye tamamen kilif.Sonra kalkip carsaf carsaf 300 bin uyeli yetkili sendikaliyiz diye boburlenmiyorlar:) Kiralik uyeli sendika.Yahu biraz once dedigim gibi mudurlugunden etmesinler diye 3 ayda az biyik birakan 45-50 yasinda adamlari goruyoruz hergun yazik benliklerini satiyorlar.Bunlar coluk cocugunun yuzlerine nasil bakiyor ben anlamiyorum.Hastanelere taseron eleman alinirkende ayni terane.Parti teskilatina kayit sartiyla taseron personellik.Eski calistigi yerde birebir sahit oldugum durum.Ne guzel dimi? O yuzden tubitakta tasfiye olmus,hayvanat bahcesi muduru tubitaga mudur yardimcisi olmus,jole kafa yigit bulut telekom yonetim kuruluna girmis falan olagan seyler bunlar.Sasirmamak lazim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi