• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Egemen Bağış'ın ses kaydı incelendi ve karar verildi

Montaj oldugunu hissettiklerinde
Anlamaliydik montaj oldugunu :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunların montaj olduğuna inanmak için akılsız olmak gerek ki zaten olanlar yiyor.Ortam dinlemesini de onlar kabul etti o ne olacak.Ki bunu yine aynı hesaplar yayınladı yani gülmiyim diyorum olmuyor.Türbe bombalanınca ağlarsınız ama ühü ühü teröristler diye.Halbuki terörist askerini vurmayı düşünenler..

Bunların montaj olduğuna inanmak için akılsız olmak gerek ki zaten olanlar yiyor.Ortam dinlemesini de onlar kabul etti o ne olacak.Ki bunu yine aynı hesaplar yayınladı yani gülmiyim diyorum olmuyor.Türbe bombalanınca ağlarsınız ama ühü ühü teröristler diye.Halbuki terörist askerini vurmayı düşünenler..

O turbe bombalama olayina kadar bunlar montaj inanan var mi yuaa diyorlardi sonra turbe ses kaydidan sonra ulkenin gizli yuruttugu politikalari nasil yayarsiniz vatan hayinleri oldu ozaman da demistik.Yani anlayacagin onlarin da ka-fa-la-ri ka-ri-şık :)

O turbe bombalama olayina kadar bunlar montaj inanan var mi yuaa diyorlardi sonra turbe ses kaydidan sonra ulkenin gizli yuruttugu politikalari nasil yayarsiniz vatan hayinleri oldu ozaman da demistik.Yani anlayacagin onlarin da ka-fa-la-ri ka-ri-şık :)

Nasıl biat edeceklerini şaşırdılar.benim için o kayıt rezilliğin zirvesidir mesela.Hala hatırlarım dinlediğimde nasıl gözlerimin dolduğunu kardeşime askere gitmeyeceksin diyişimi.Milleti bu kadar kullanan,salak yerine koyan başka kaç yönetim var acaba.

Son düzenleme:
Bu da TübitAk gerçeği afiyetle yiyin gari

Eklentiler

• $1402140570742.jpg
    $1402140570742.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu da TübitAk gerçeği afiyetle yiyin gari

Canim su anda butun kurumlarda tasfiyeler oluyor ve yerlerine " az biyik" adamlarini yerlestiriyorlar.Gecen gun ilcedeki butun cemaat mensubu butun mudurleri gorevlerinden alinacagi dogrulandi.Bizim mudur cemaatten olmadigi icin "Egitim Bir-Sen Sendikasina" gecme sozuyle yerinde mudur olarak kalabilecegi sarti kosuldu.Adamcagiz hocam su yastan sonra ogretmenligi kaldiramam napayim siz soyleyin bana gururum inciniyor ama yapacak bisey birakmiyorlar dedi.Esiyle arasi bozulacak adamcagizin.Kabul etti sendika degistirdi.Milli egitim kurumunda atalamari sendika belirliyor.Ne aci degil mi?haberlerde yazan yok ogrenci,ogretmen puanlayacak muduru falan onlarin hepsi hikaye tamamen kilif.Sonra kalkip carsaf carsaf 300 bin uyeli yetkili sendikaliyiz diye boburlenmiyorlar:) Kiralik uyeli sendika.Yahu biraz once dedigim gibi mudurlugunden etmesinler diye 3 ayda az biyik birakan 45-50 yasinda adamlari goruyoruz hergun yazik benliklerini satiyorlar.Bunlar coluk cocugunun yuzlerine nasil bakiyor ben anlamiyorum.Hastanelere taseron eleman alinirkende ayni terane.Parti teskilatina kayit sartiyla taseron personellik.Eski calistigi yerde birebir sahit oldugum durum.Ne guzel dimi? O yuzden tubitakta tasfiye olmus,hayvanat bahcesi muduru tubitaga mudur yardimcisi olmus,jole kafa yigit bulut telekom yonetim kuruluna girmis falan olagan seyler bunlar.Sasirmamak lazim.

Canim su anda butun kurumlarda tasfiyeler oluyor ve yerlerine " az biyik" adamlarini yerlestiriyorlar.Gecen gun ilcedeki butun cemaat mensubu butun mudurleri gorevlerinden alinacagi dogrulandi.Bizim mudur cemaatten olmadigi icin "Egitim Bir-Sen Sendikasina" gecme sozuyle yerinde mudur olarak kalabilecegi sarti kosuldu.Adamcagiz hocam su yastan sonra ogretmenligi kaldiramam napayim siz soyleyin bana gururum inciniyor ama yapacak bisey birakmiyorlar dedi.Esiyle arasi bozulacak adamcagizin.Kabul etti sendika degistirdi.Milli egitim kurumunda atalamari sendika belirliyor.Ne aci degil mi?haberlerde yazan yok ogrenci,ogretmen puanlayacak muduru falan onlarin hepsi hikaye tamamen kilif.Sonra kalkip carsaf carsaf 300 bin uyeli yetkili sendikaliyiz diye boburlenmiyorlar:) Kiralik uyeli sendika.Yahu biraz once dedigim gibi mudurlugunden etmesinler diye 3 ayda az biyik birakan 45-50 yasinda adamlari goruyoruz hergun yazik benliklerini satiyorlar.Bunlar coluk cocugunun yuzlerine nasil bakiyor ben anlamiyorum.Hastanelere taseron eleman alinirkende ayni terane.Parti teskilatina kayit sartiyla taseron personellik.Eski calistigi yerde birebir sahit oldugum durum.Ne guzel dimi? O yuzden tubitakta tasfiye olmus,hayvanat bahcesi muduru tubitaga mudur yardimcisi olmus,jole kafa yigit bulut telekom yonetim kuruluna girmis falan olagan seyler bunlar.Sasirmamak lazim.

Ben şaşırmıyorum da bir zamanlar mağduruz diye ağlayanlar başkalarını mağdur ediyor bugün.Nereye kadar sürecek bu? Bugün güç sende yarın onlarda olmayacağı ne malum? Gücünü böyle kullananlar gün gelince ezilmeye mahkum.Geçmişte sol yapmış şimdi sağ.Biri de çıkıp desin ya siz ne yapıyorsunuz? Ne solun ne sağın adam kayırmasını tasvip etmiyorum.Bu olayı böyle algılayanlara sözüm.Ülkede bağımsız kurumun kalmaması sevinilecek durum değildir.Buna sevinmek normallik değildir.Yazık gerçekten insanları mecburi bir hayat yaşamaya zorluyorlar.

Tübitaktakilerin fiyati ne kadardi acaba
umarim ucuza satin alinmislardir. Nede olsa o paralarda halktan cikacak:51:

Basbakan disinda herkes montaj dedi :)

Dünyada eşi benzeri olmayan montaj tekniğini de bulduk ya helal bize:)) heceler birleştiriliyor,sesteki tonlamalar,doğal seyreden bir konuşmada kulağı tırmalayan
tek birşey bile yok:))böyle bir kuruma bu kadar bilimsellikten uzaklaşmak komik duruma düşmek hiç yakışmıyor!
Halk bunu yeeemeezzzz

TÜBİTAK'ın eski başkan yardımcısı Dr. Hasan Palaz, raporda imzası olanların bu konuda uzmanlığı olmadığını söyledi.

TÜBİTAK’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ses kaydının montaj olduğu yönünde açıkladığı rapora, şubat ayında görevden alınan TÜBİTAK Başkan yardımcısı Dr. Hasan Palaz sert tepki gösterdi. Palaz, “Raporu hazırlayan 3 kişinin de bu konuda uzmanlığı yok. Büyük ihtimalle dışarda hazırlanan bu rapor içerde imzalatıldı. Bu hem içeriğinden hem de dilinden anlaşılıyor” dedi.

Palaz, TÜBİTAK’ta son 3 ay içerisinde 90’ı aşkın üst düzey yöneticinin görevden alındığını, 30 üst düzey yöneticinin kurumdan atıldığını, yanı sıra alt kadroda da yüzlerce kişinin kurumdan atıldığını belirterek, “Şu an hâlâ çok ciddi bir mobbing var. Bu montaj raporunu bilimsel olarak yazabilecek insanlar da kurumdan atıldı. Tam bir cadı avı söz konusu” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın sıfırlama tapelerinin montaj olduğu şeklindeki raporu çok gülünç bulduğunu söyleyen Palaz, “Ben bu kadar işi bilmeyen insanlara bu raporu hazırlatacaklarını tahmin etmiyordum. Rapor çok kötü bir şekilde hazırlanmış. Raporun sonucu zaten elle tutulur değil. Dili de çok avam bir dille yazılmış. Büyük ihtimalle dışarda yazılan bu rapor içerde imzalatıldı. Zaten raporu hazırlayanlardan hiçbirinin uzmanlık alanı montaj vs... konusu değil. Oysa daha önce bu işin uzmanları vardı. Tapelerdeki konuşmaların montaj olarak yayınlayacak bir teknoloji daha dünyada yok. Olsa Holywood kullanırdı. Bunu iddia etmek çok saçma” diye konuştu.

Bu raporla birlikte Türkiye’deki yargı sisteminin çöktüğünün kanıtlandığını söyleyen Palaz, “Bu rapor, Türkiye’deki yargı sistemini yıkacak bir olay. Çünkü insanları artık kamera kaydından bile yakalasanız montaj, dublaj diyebilme şansına sahip. Çok net söylüyorum, markette kamerayla yakalanan hırsız, ben değilim diyecek. Bu olaydan sonra suçu kabul ettirmeniz mümkün değil artık” ifadelerini kullandı. Palaz, TÜBİTAK’ın mevcut kadrosunu “biat kadro” olarak tanımlayarak, “Bundan sonra her şey mümkün. Dışarıdan gelen rapor içerde imzalatılmaya devam edilecek” dedi.

Şubat'ta görevden alınan TÜBİTAK eski Başkan yardımcısı: “Tapelere montaj diye rapor hazırlayan 3 kişinin de bu konuda uzmanlığı yok"

Sanki uzman olmaya gerek var bu raporu verebilmek icin hey allamm yaa

Back