• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Egemen Bağış'ın ses kaydı incelendi ve karar verildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$bilirkisi-bagis-in-ses-kaydi-icin-de-montaj-dedi-4448885.Jpeg

Bilirkişi Bağış'ın ses kaydı için de 'montaj' dedi
Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın, gazeteci Metehan Demir ile yaptığı iddia edilen görüşmenin ses kaydına ilişkin soruşturma kapsamında alınan bilirkişi raporunda, kaydın "montaj" olduğu bildirildi.

Bilirkişi Bağış'ın ses kaydı için de 'montaj' dedi

Bağış, kaydın yayımlanmasının ardından avukatı Muhammed Hardalaç aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak, "ses kaydının kendisine ait olmadığının bulunması, kaydı düzenleyenlerin ve yayınlayanların tespit edilmesi" talebiyle suç duyurusunda bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Durak Çetin, soruşturma kapsamında ses kaydıyla ilgili bilirkişi raporu istedi.

TÜBİTAK ses uzmanı bilirkişilerce hazırlanarak Çetin'e gönderilen raporda, Youtube'dan indirilen ses kaydıyla ilgili, şu sonuçlara ulaşıldığına yer verildi:

"Yapılan spectrum incelemesi sırasında tespit edilen kaydın içinde gözlemlenen çok sayıda çıkıntı, bu kaydın çok sayıda farklı kayıttan yararlanılarak oluşturulmuş bir montaj olduğunu ortaya koymuştur.

Montajda dikkat çeken bir husus konuşma bütünlüğünü sağlamak için sadece tüm kelimelerden oluşan bir montajdan farklı olarak, kelimelerin dahi parçalanmış hecelerden oluşturularak, istenen yeni kelimelerin türetilerek ortaya çıkarıldığı ilginç bir uygulama ortaya konmuştur."

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN SES KAYDI DA MONTAJ

milliyet

Ya bu bilirkisiler isi bilmiyor ya da Metehan Demir yalan soyluyor. Haddini asan konusmalardan dolayi ozur dilerim demisti. Bilemedim simdi:44:

Montajli ifadeler dahil hassasiyet gösteren herkesten özür dilerim dedi... Haddimi astigimdan dolayi özür dilerim demedi carpitmayin !!

Basbakan dublaj mi montaj mi karar veremeyedursun Tubitak montaj oldugu yonde kararini vermis.Tebrik ederim.Ayrica bilmiyordum yeni ogrendim.Tubitaga mudur yardimcisi olarak gelen eski hayvanat bahcesi mudurune de gorevinde basarilar dilerim.Cuk oturmus pozisyonu:)

Memleket tam olarak Girgiriyede senlik var :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Basbakan dublaj mi montaj mi karar veremeyedursun Tubitak montaj oldugu yonde kararini vermis.Tebrik ederim.Ayrica bilmiyordum yeni ogrendim.Tubitaga mudur yardimcisi olarak gelen eski hayvanat bahcesi mudurune de gorevinde basarilar dilerim.Cuk oturmus pozisyonu:)

Memleket tam olarak Girgiriyede senlik var :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu taraftan bakinca trafodaki kedileri incelemesi daha akillica olurmus.

Memleket cok vahim durumda gercekten. Kimse hicbir seye inanmiyor guvenmiyor. Hicbir kuruma guven kalmadi.

bir yerden açıklama olsada inanasak diye bekleyenlere olmuş bu. ben güvenmiyorum bu açıklamaya. madem montajdı neden hemen ortaya çıkarılmadıda 3 ay sonra tübitak ekibi başkanı vs. vs. değiştikten sonra açıklandı. inanmak isteyenlere bu cevab bana yeterli değil....

özür dilemiştı.... montajmış özrümü geri alıyorum dermi ki acaba :51:

Son düzenleme:
Hııı.

Zaten Reza da salındı. Kutu kutu paraları evine götüren genel müdür de salındı. Soma'daki maden de dünya standartlarında bla bla bla.

Liste uzun. :6:

Hııı.

Zaten Reza da salındı. Kutu kutu paraları evine götüren genel müdür de salındı. Soma'daki maden de dünya standartlarında bla bla bla.

Liste uzun. :6:

ne demiş şair: money, money, money, always sunny in the rich man's world :27::27:

Ya arkadaş halk bu kadar salak yerine konmaz.Şimdi buna inanacak milyonlarca insan var.Allah kahretsin sizi ya ne diyim.

Haha hala montaj olduğuna inanamiyorlar :) bide halki salak yerine koymak olarak kiziyorlar :) bu montaj aptalligina ne demeli.. para sifirlamayi dinleyeceksin gidip bir tane görüntü almiyacaksin bak sen :) bu konusmayi duyar duymaz gider sokagin basinda yatardim ohh bir de görüntü alirdim tadindan yinmezdi :) bide bunu yapan ne korkak cikti beyaaa :) ortaya ciktigi yok gizleniyor korkuyo ablalari :) doğru olsa cikardi kahraman ilan ederdik dimi :))) yani daha çok şey var saçma ve acik veren :)

Back