Merhaba..ben 37 yasindayim AMH degerim 0.45.esimde bir sorun yok..2019 yilinda dogal yolla hamile kaldim kalp atisini duyduk ama kaybettim..doktorum tup bebek onerdi..tup bebek sonucum negatif geldi..1 ay sonra tekrar normal yolla hamile kaldim ama dusuk oldu..psikoljimi yeni toparladigim icin ege uni ye basvurmaya karar verdim.2 aralik ilk randevu tarihim...nasil bir yol izlediniz??giderken esimle birlikte mi gitmeliyim??neler isteniyor??gitmeden yaptirmam gereken seyler var mi?? Yardimci olursaniz cok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ege universitesinde tup bebek yaptiranlar ya da yaptiracaklar
- Konu Sahibi elfs_35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Şubat 2021
- 6.026
- 5.827
- 148
Egede tedavi olmuş biri olarak istediğini sorabilirsin ilk tüp bebekten mi yoksa kadın doğumdan mi randevu aldım canımMerhaba..ben 37 yasindayim AMH degerim 0.45.esimde bir sorun yok..2019 yilinda dogal yolla hamile kaldim kalp atisini duyduk ama kaybettim..doktorum tup bebek onerdi..tup bebek sonucum negatif geldi..1 ay sonra tekrar normal yolla hamile kaldim ama dusuk oldu..psikoljimi yeni toparladigim icin ege uni ye basvurmaya karar verdim.2 aralik ilk randevu tarihim...nasil bir yol izlediniz??giderken esimle birlikte mi gitmeliyim??neler isteniyor??gitmeden yaptirmam gereken seyler var mi?? Yardimci olursaniz cok sevinirim
- 6 Şubat 2021
- 6.026
- 5.827
- 148
Ben ilk kadın doğuma gittim hormon bozukluğu fsh yüksekliği sebebi ile bendrn amh ve smear testi iştendi regl olunca 3 günü gel dediler gittim tabi amh yerlerde 003 hemen infertilite bölümüne sevk ettiler aşılama dosyasini açtılar ama doktor bu şartta aşılama senin için boşa puanlandırma olur direk tup bebek bölümüne git dediler gittim randevusuz bakmiyoruz dediler randevu aldik istenen evraklar vs var di eşten sperm testi özellikle egede olcak bu bi şart hersey hazır olunca reglde sulu ultrosan çektiler bir sonraki regl baslayalim dediler gel git zaman derken kovit testi zırt pırt istedikleri için benim başlamam uzun sürdü mart ayında başladık 15 gün sürdü yumurtam erken çatladığı için opu olamadık benim için zorlu süreçti ve zaman kaybıydı şuan özelde tedavi oluyorum biraz kalabalık ve yoğun ona gore erken gidip öğlen anca çıkarsınızMerhaba..ben 37 yasindayim AMH degerim 0.45.esimde bir sorun yok..2019 yilinda dogal yolla hamile kaldim kalp atisini duyduk ama kaybettim..doktorum tup bebek onerdi..tup bebek sonucum negatif geldi..1 ay sonra tekrar normal yolla hamile kaldim ama dusuk oldu..psikoljimi yeni toparladigim icin ege uni ye basvurmaya karar verdim.2 aralik ilk randevu tarihim...nasil bir yol izlediniz??giderken esimle birlikte mi gitmeliyim??neler isteniyor??gitmeden yaptirmam gereken seyler var mi?? Yardimci olursaniz cok sevinirim
- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 53
- 44
Smear testi, aile hekiminden veya dahiliyeden tüp bebek tedavisine engel yoktur yazısı eşlerin her ikisine sarılık testi ve anti hiv testi yanlış hatırlamıyorsam hadi kolay gelsin rabbim yüzünü güldürsün şimdiden koenzim q10 kullanın hücreler yenilensinMerhaba..ben 37 yasindayim AMH degerim 0.45.esimde bir sorun yok..2019 yilinda dogal yolla hamile kaldim kalp atisini duyduk ama kaybettim..doktorum tup bebek onerdi..tup bebek sonucum negatif geldi..1 ay sonra tekrar normal yolla hamile kaldim ama dusuk oldu..psikoljimi yeni toparladigim icin ege uni ye basvurmaya karar verdim.2 aralik ilk randevu tarihim...nasil bir yol izlediniz??giderken esimle birlikte mi gitmeliyim??neler isteniyor??gitmeden yaptirmam gereken seyler var mi?? Yardimci olursaniz cok sevinirim
- 2 Mart 2020
- 207
- 120
- 33
Size Ege’de transfer yapıldı mı?Sonucunuzu ve doktorunuzu merak ettim yapıldıysa eğer.Biz de Ege düşünüyoruzSmear testi, aile hekiminden veya dahiliyeden tüp bebek tedavisine engel yoktur yazısı eşlerin her ikisine sarılık testi ve anti hiv testi yanlış hatırlamıyorsam hadi kolay gelsin rabbim yüzünü güldürsün şimdiden koenzim q10 kullanın hücreler yenilensin
- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
E elfs_35 ben de aynı durumdayım canım. Yaşım 31. Amh 0.45 Bu eylülde 8 haftalık kaybım vardı benim de. Tıbbi genetikte test yaptırdık eşimde genetikte sorun çıktı. Hem yumurta sayımız az hem de pgt olacak bizim. Egede yapıldı tüm testlerimiz dosyamız açıldı. Smear geldikten sonra heyete gidecekmiş dosyamız. Sen ne aşamadasın neler yaptın Sihirlisopa sormak istediğin bişey olursa bildiğim kadarıyla cevap vereyim sana da
- 2 Mart 2020
- 207
- 120
- 33
Teşekkürler
teşekkür ederim sorarım tabiE elfs_35 ben de aynı durumdayım canım. Yaşım 31. Amh 0.45 Bu eylülde 8 haftalık kaybım vardı benim de. Tıbbi genetikte test yaptırdık eşimde genetikte sorun çıktı. Hem yumurta sayımız az hem de pgt olacak bizim. Egede yapıldı tüm testlerimiz dosyamız açıldı. Smear geldikten sonra heyete gidecekmiş dosyamız. Sen ne aşamadasın neler yaptın Sihirlisopa sormak istediğin bişey olursa bildiğim kadarıyla cevap vereyim sana da
- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 53
- 44
Yapıldı ama malesef negatif sonuçlandı belli bir doktor muayene etmiyor uzman doktorlardan hangisi varsa o muayene ediyor ama ehe hanım takip ediyor dosyayı ve tedaviye kendisi karar veriyor ben memnunum 2012de gittiğimde ilk tedavide opluma hamile kalmıştım şimdi 2. İçin uğraşıyoruzSize Ege’de transfer yapıldı mı?Sonucunuzu ve doktorunuzu merak ettim yapıldıysa eğer.Biz de Ege düşünüyoruz
- 2 Mart 2020
- 207
- 120
- 33
İnşallah bu da olumlu sonuçlanır .Gülnaz hanım ve Ferruh bey varmış.Gülnaz hanımın yaptığı transferlerin genelde tuttuğunu duydum o mu yapmıştı transferi acaba hatırlıyor musunuz?Yapıldı ama malesef negatif sonuçlandı belli bir doktor muayene etmiyor uzman doktorlardan hangisi varsa o muayene ediyor ama ehe hanım takip ediyor dosyayı ve tedaviye kendisi karar veriyor ben memnunum 2012de gittiğimde ilk tedavide opluma hamile kalmıştım şimdi 2. İçin uğraşıyoruz
- 2 Mart 2020
- 207
- 120
- 33
Ferruh bey de başarılıymış onun da olumlu yorumlarını duydumYapıldı ama malesef negatif sonuçlandı belli bir doktor muayene etmiyor uzman doktorlardan hangisi varsa o muayene ediyor ama ehe hanım takip ediyor dosyayı ve tedaviye kendisi karar veriyor ben memnunum 2012de gittiğimde ilk tedavide opluma hamile kalmıştım şimdi 2. İçin uğraşıyoruz
- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 53
- 44
Ferruh bey yaptı gülnaz hanım izindeymiş ama ferruh beyde başarılıİnşallah bu da olumlu sonuçlanır .Gülnaz hanım ve Ferruh bey varmış.Gülnaz hanımın yaptığı transferlerin genelde tuttuğunu duydum o mu yapmıştı transferi acaba hatırlıyor musunuz?
- 2 Mart 2020
- 207
- 120
- 33
Evet onu da duydum olumlu yorumları fazla.TeşekkürlerFerruh bey yaptı gülnaz hanım izindeymiş ama ferruh beyde başarılı
- 23 Kasım 2018
- 42
- 4
- 86
- 33
- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 53
- 44
Senin isteğinr bağlı istersen yaptır ağrı acı duymuyorsunmerhabalar egede yumurta toplama anestezi limi oluyo bilgi verirmisiniz bende bu ay basladım
- 23 Kasım 2018
- 42
- 4
- 86
- 33