• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi

KARAFESLEGEN

RabbiminLütfuHosgeldin
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
2.915
6
681
İzmir
arkadaşlar 4 yıllık evliliğim var, 3 yıldır bebek istiyoruz olmuyor malesef..çikolata kisti yüzünden tüplerim tıkanmış, laparaskopi oldum tüpler açıldı üstüne 2 kez aşılama oldum, negatif malesef...ameliyat olalı 1,5 yıl oldu,en son 6 ay önce hsg çektirdim tüplerim açık , ama malesef bebeğim yok hala...maddi açıdan çok uygun olmadığımız için sgk dan faydalanmak istiyorum bu nedenle ege üniversitesine gitmek istiyorum, tecrübeli arkadaşlar varsa aramızda lütfen bilgi verebilirmi, süreç nasıl ? ve ne kadara mal oluyor?

opuyorumnanaktan kızlar bende manisa'da yaşıyorum 3yıllık evliyim dok göre gözle görünen bir sorun yok testler tahliller iyi ama:CüvCüv:yok bizde izmir'de tedavi düşünüyorz eğer hastanaler ve dok ile ilgili benide bilgilendirirseniz sevinirim üstelik ben buraların yabancısıyım:2:

opuyorumnanaktan kızlar bende manisa'da yaşıyorum 3yıllık evliyim dok göre gözle görünen bir sorun yok testler tahliller iyi ama:CüvCüv:yok bizde izmir'de tedavi düşünüyorz eğer hastanaler ve dok ile ilgili benide bilgilendirirseniz sevinirim üstelik ben buraların yabancısıyım:2:

Allah kolaylık versin canım, birbirimizi takip edelim birbirimize destekçi oluruz..

kızlar ben bu ay smyrnaya görüşmeye gidicem. ama 15 gün sonra falan. gidince yazarım yorumlarımı.

sonacım ben ege ünv, randevu aldımgidicem inşallah, bi yandanda smyrna yı düşünmüyor diilim, sgk desteği varmış sanırım..ne kadara mal olur merak ediyorum..13 eylül de egede randevum.çıkışta smyrnaya da uğramak istiyorum, eşim kabul ederse...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

canım bende sgk desteği var diye gidiyorum. Zaten ya ege üniversitesine yada smyrnaya gidecektim, önce bunu deneyeyim bi dedim. Telefon açtım görüştüm ben. Adetimin 3. günü gitmem gerekiyomuş. Ona göre tahlillere falan hemen başlanacakmış. Ayrıca eşimede spermiogram falan yapılacakmış. Ona göre 3-5 günlük perhizli gelin dediler. Çok ilgililerdi. Açıkçası hoşuma gitti. İlk muayeneden ücret almayacaklarını söylediler bana. Tahlilleride sigorta karşılıyor 30 tl ödersiniz sadece dedi. Bir tek spermiogram 60 tl imiş. Başka yerde yapılan spermiogramlara çok güvenmiyolarmış. Makinada bakıyolar dedi. Ne demekse artık. Bazı kan hücreleride sperm hücresi gibi gözükebiliyomuş. O yüzden tekrar yapmak istediklerini söylediler.

Sende ege ve gidersen smyrna hakkındaki görüşlerini yaz olurmu.

Bu arada kızlar hiç düşük yaptınızmı. Ben yeni bişey öğrendim. Sizede söyleyeyim. Gerçi burda çok konuşulmuş ama benim hiç dikkatimi çekmemiş nedense. Kan pıhtılaşması diye bişey varmış. Benim bi arkadaşımda çıktı. 1 kere düşük, 1 de downsendromlu olduğu için bebek kürtaj oldu. Sonra bu testleri yaptılar. Kan pıhtılaşması varsa eğer, vücut bebeği yabancı madde olarak görüp vücuttan atıyormuş yada sakat oluyomuş bebekler. Ben bir boş gebelik yaptım, hiç düşük yapmadım. Ama babam bunla ilgili tedavi görüyor. O yüzden bu testlerin yapılmasını talep edicem. Tedaviside çok kolaymış. Belki sizde yaptırmak istersiniz diye yazmak istedim.

sona smyrna ile görüştüm yazmışsın, sgk desteği ile ne kadara mal oluyormuş tedavi, bilgi verdilermi? sgk anlaşmalı hastaneler sadece ilaçları devlet desteği ile temin ettiriyolarmış, hastane ücretini etkilemiyormuş diye duydum..umarım doğru diildir.

hiç bilmiyorum canım, onlar hakkında hiç bilgi vermediler. Ben sanırım 23 eylül gibi gidicem. Adet olmama bağlı. ama benim bildiğim kadarıyla devlet ilaçların % 80ini. tüp bebeğinde 1200 tl sini karşılıyo. ama emin değilim. bi yerlerde öyle okumuştum. öğrenince yazarım sana, tabi sen benden önce öğrenmezsen. öğrenirsen sende yaz.

hiç bilmiyorum canım, onlar hakkında hiç bilgi vermediler. Ben sanırım 23 eylül gibi gidicem. Adet olmama bağlı. ama benim bildiğim kadarıyla devlet ilaçların % 80ini. tüp bebeğinde 1200 tl sini karşılıyo. ama emin değilim. bi yerlerde öyle okumuştum. öğrenince yazarım sana, tabi sen benden önce öğrenmezsen. öğrenirsen sende yaz.

tamam sonacım sağol, bakalım 13 eylüle az kaldı..günler çabuk geçiyor :emir_bebek:

slm hayır canım bende düşük falan olmadı benimkinin maşallahı var hatta saatini bile şaşmaz:olmaz:ben şu kısaltmayı pek anlamadım smyrna ne demek.ALLAH'ım hepimizin yardımcısı olsunopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben ege üniversitesinde laparoskopi, histereskopi, 1 aşılama tedavisi ve bir tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı ama üniversiteden memnun kaldım güzel ilgileniyorlar araştırıyolar bir sisteme koymuşlar takır takır işliyorlar çok kalabalıklar çok yoğunlar bazen oturacak sandalye bulamıyorsun ama gelenlerin hepsi memnun, tüp bebeği tutanlarda çok benim gibi olanlar da çok, doktorların hepsi çok ilgili

seryad ege üniversitesinde kime gidiyosun? ben smyrnaya gittim, ama söyledikleri gibi sgk dan yararlanma olayı falan yok. aslında funda hanımı beğendim ama iş maliyet konuşmaya gelince durum bir anda değişiverdi. tavırlarından çok hoşlanmadım açıkçası. o yüzden egeye gitmeyi düşünüyorum. nasıl randevu alınıyo, doktor seçme olayı falan varmı? sen doktorundan memnunmusun? yazarsan sevinirim.

çok şükür ege üniversitesindeki ilk tedavimde hamile kaldım, kesinlikle tavsiye ediyorum...Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...

Back
X