Ege Üniversitesi'nde Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Ağır Yaralandı

Yazik olmuş gencecik bir çocuğa. Toplum olarak artik bu düşünce çatışmalarını aşmamizi diliyorum.

ben sol eğilimli bir insan olarak gazete diye satın alıp okuduğum, internetten takip ettiğim gazetelerin de olayı berme şeklini çok yadırgadım

Yazikkkk vallahi yazik pkk dagdan okula inmis...
Onlara bu yuzu veren belli...
bosi diyecem ama neyse.

çok üzüldüm zaten üzülmekten başka ne yapabiliyoruz ki..gencecik bir insanın öldürülmesine mi yanayım bunu yapanın pkk lı itler olmasına mı yanayım.

Allah rahmet eylesin.

10991416_800222460055410_9093231784855174156_n.jpg

planlı bir cinayetmiş.

Sinirden ellerim titriyor sabahtır zaten bornova da karışık sabahtır bu olaylardan dolayı
Defolup gitsinler kendi doğularına mı nereye gidiyorlarsa orayı karıştırsınlar

Ege Üniversitesinin pkklılardan temizlenmesi lazım yoksa zamanla geriye gider.Hem siyasette etkin olup karışik olup hem de kalitesini sürdürecek ne altyapı ne de öğrencileri var çünkü.ODTÜ gibi baş edemezler bu olaylarla.

Ege Üniversitesinin pkklılardan temizlenmesi lazım yoksa zamanla geriye gider.Hem siyasette etkin olup karışik olup hem de kalitesini sürdürecek ne altyapı ne de öğrencileri var çünkü.ODTÜ gibi baş edemezler bu olaylarla.
Her yerin pkklilardan temizlenmesi lazim. Bu pisliklerin yeri yeryuzu degil yerin altidir. Pkk sempatizani uyesi her neyse tumu yok edilmeli. Kimse bana onlar da insan bir gorusleri var bunu savunuyorlar vs demesin. Teroristin ne beyni olur ne gorusu.

Bugün çevik kuvvet kampüs yakınlarında çok fazlaydı...
Çok üzüldüm, ülkücülerin başkanıymış ölen çocuk..Gencecik..Allah rahmet eylesin.

pkklı itleri tepemize çıkaranların da canı bir gün feci yanar inşallah.

Fırat 45dk. ambulans bekledigi için kan kaybından öldügü söyleniyor. İzmir' de herkes bunu konuşuyor. Halbuki bulundugu lokasyon Ege üni. hastanesine arabayla 5 dk.

Bugün Bornova için sıradan günlerin dışında bir gündü. Herkes kızgın ve öfkeli. Her yer polis , sivil polis ekiplerince tutulmuştu. Akşam devriyeler sıklaştırılmış. Keşke yaşanmamış olsaydı. Gencecik bir insan.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

PKK ege üniversitesini kendi hareket bölgesi ilan etmiş

Bunu nasıl yapabiliyorlardı İzmir gibi atatürkçü milliyetçi bir ilde ve rektör nerde onu merak ediyorum

Bu konuya yorum yapacaktim konu acilmadi sandim. Biraz geride kalmis, konu neden ilgi gormuyor anlamadim. Ozgecana yapilan fasistlik gibi bu da igrenc bir fasizmdir. Nerede nasil bir fasizm varsa biz ona karsiyiz. Pkkya bu yuzu veren hukumetin ta kendisidir. Hukumet sacma sapan seylerle ugrasirken izmirde kaos vardi. Gundem yine corba oldu. Hepimizi sokaga dokmeye calisiyorlar.

Herkes ne kadar rahat, bi biz rahat degiliz herhalde? Tüm destek çıkanları, sempatizanları toplayıp hapse atsınlar. Onların açısından bu kurtuluş, özgürlük mücadelesi olabilir... benim açımdan öyle degil. Daha önce toptan gitsinler Irak'a falan dedigimde de hemen ''vay pis ırkçı'' olmuştum.

Hep bu liberaller yüzünden... özgürlügün ne oldugunu bilmeyen sözde özgürlük savunucularının yüzünden... humanizmin ne oldugunu bilmeyen hümanistler yüzünden... Digerlerinin ne oldugu zaten belli ama içimizdeki özgürlükçülerden nefret ediyorum.

Buyur.... işte özgürlük... begendiniz mi çanak tuttugunuz şeyi?

Çok üzgünüm, çok acıdı içim. İnsanlar ülkücü olarak anılmaktan ne çok korkuyormuş şaşırdım. Ben de ülkücü filan değilim, hiç olmadım. Haksızlığa uğrayan her din ve ırktan insana üzülürüm.
Ama bu çocukların kavgaya bu şekilde itilmesine çok kızgınım. Rektörlük, polis neredeymiş şimdiye kadar? Madem reismiş, teşkilat tehlikenin farkındadır ve neden gerekli önlemleri almamış. Tam deli yürek çağı, vatan sevdasına ateşe atlıyorlar mı demeli, itiliyorlar mı?

Ah çocuk...cennet olsun mekanın, ve sabır dolsun yüreği ananın.

Şiddet şiddet şiddet... Hiç sonu gelmeyecek sanırım.. :/ Çok üzüldük, Allah yakınlarına sabır versin... Siyasi görüşü dini dili ırkı hiç öenmli değil can veren bir insan var ortada..

allah rahmet eylesin. görüşü ne olur sa olsun gencecik bir insan hayatını kaybetti burada öğrenciler arasındaki bu çatışmalar neden bu hale geliyor bide bunu düşünmek lazım! alla ailesine sabır versin.

X