• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ege Üniversitesinde Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mda

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
1.870
2
356
Aydın
arkadaşlar merhaba
7 yıllık evliyiz,yaklaşık 3-4 yıldır korunmuyoruz bir kaç kötü doktor tecrübemizin ardından 1-2 yıl doktorlara ara verdik. Agustos ayında normal reglimin haricinde adet görmeye başladım 1 hafta normal ,1 hafta adetli olmaya başlayınca 3 ay önce izmirde özel muayenehanesinde prof. dr Sait Yücebilgin adında yeni bir doktora gitmeye başladık , Öncelikle 2 tane kistim olduğunu ve bunları tedavi etmemiz gerektiğini söyledi.İlk ay myralon dogum kontol hapı (günde 2 ad), bemiks (günde 1 ad) ve coraspin (günde 1 ad)verdi . Adetimin 2. günü kontrole gittim kistimin birisi kaybolmuş digeri küçülmüş tekrar 1 ay daha bu tedaviye devam ama 1 hafta sonra rahim filmi çekelim dedi, Özel çınarlıda filmi çektirdim tüplerimden birisi kapalı digeri ise 3. film ile çok çok az açılmış.13 gün sonra dk hapım bitiyor ve çalışmalar başlayacagız,2 ay deneme süremiz var ama 2 ay sonunda 1 aşılama denememiz gerekli bunun için doktorum ege üniversitesinden olduğu için aşılamayı orada yapacagız.Bana bir ilaç listesi verdi ve buna rapor çıkatmamı söyledi.Bu rapor çıkartma işlemi Ege üniversitesinde çok uzun sürermi, benden ne evraklar isterler iş yerimden ne kadar izin almalıyım . bana bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa paylaşabilirlermi.

yok mu yani hiç kimse , şimdi dahada çok umutsuzluga kapıldım :(((

yok mu yani hiç kimse , şimdi dahada çok umutsuzluga kapıldım :(((

canım merhaba;
çok detaylı bilmiyorum ama bizim yaşadıklarımızın belki faydası olur.
bende aşılamamı egede yaptırdım ama öncesinde bir dizi tahlil ve araştırma
sonucunda bize dosya açtılar, sizin egede dosyanız varmı?

Hayır biz henüz egeye hiç gitmedik , doktorumuz orada çalıştıgı için bizi oraya yönlendirdi.daha yeni gidecegiz.

Hayır biz henüz egeye hiç gitmedik , doktorumuz orada çalıştıgı için bizi oraya yönlendirdi.daha yeni gidecegiz.

anladım canım. büyük ihtimalle ( doktorunuz herhangi bir özel destek vermezse ) size
tüm tahlillerinizi yaptırıp, dosya açtırtacaklar. bu da 1 ayı rahat buluyor. 1 ay
sonrası durumunuza göre işleme başlanıyor.

ben geçen hafta aşılama oldum, ilaçlar için raporu ancak aşılama bittikten
1 hafta sonra alabiliyorsun. Anlaşmalı olan ecz. ( üniv. karşısında var )
ilaçlarını alırsın, aşılaman olur, sonra hastane sana rapor çıkartır, aşılama işlemi
bitmeden raporu vermiyorlar.
benim aşılamam 6 gün önce yapıldı, rapor için eşim önceki gün gitti
üniv. ama 1-hafta 10 gün sonra alabileceğimizi belirtmişler.

böyle işte canım, faydası olur umarım

iyide rapor olmadan ilaçları nasıl aldınız onu anlamadım benim doktorum ilaçlar için rapor çıkartın ilaçlarınız hazır olsun dedi

iyide rapor olmadan ilaçları nasıl aldınız onu anlamadım benim doktorum ilaçlar için rapor çıkartın ilaçlarınız hazır olsun dedi

anlaşmalı eczaneden ödeme yapmadan aldık. 1. hafta 10 gün sonra raporumuz
çıktığında, ecz gidip payımıza ne düşüyorsa ( büyük ihtimalle toplam tutarın
%50si) ona göre ödeme yapacağız. Aşılama olup bitmeden rapor alamıyorsun.
sizin doktorunuz neye istinaden söylemiş anlayamadım, bence tekrar danışın.

konu 2011 açılmıs ama inşALLAH bana yardım eden olur tekrardan konu acmak istemedim aynı baslık altında

ben egede asılama yaptırcam nasipse bu ay daha önce egede asılama yaptıran arkadaslarımız varsa
bane bilgi verebilirler mii

konu 2011 açılmıs ama inşALLAH bana yardım eden olur tekrardan konu acmak istemedim aynı baslık altında

ben egede asılama yaptırcam nasipse bu ay daha önce egede asılama yaptıran arkadaslarımız varsa
bane bilgi verebilirler mii

aşılaman hayırlı olsun canım inşş sonun da kavuşusun bebişine :21::21:
benim dr ege üni. ama ben özeline gidiyorum zaten kendisi de ege hasta bakmıyo sadece ders veriyo :52:
prof dr sait yücebilgin 2 gün önce aşılamamı yaptık çok ilgili ve alakalı bi dr tavsiye edebilirm :34:

aşılaman hayırlı olsun canım inşş sonun da kavuşusun bebişine :21::21:
benim dr ege üni. ama ben özeline gidiyorum zaten kendisi de ege hasta bakmıyo sadece ders veriyo :52:
prof dr sait yücebilgin 2 gün önce aşılamamı yaptık çok ilgili ve alakalı bi dr tavsiye edebilirm :34:

insALLAH tutar canım asılaman hayırlı olsunn
ben ege de doç.teksin cırpama gidiyorum pek ilgili diiil ama mecburen
özele de gittim prof.erol tanvergen ama asılama yapmadıgını söyledi bana muayene etti sadece
senin doktorun nerde ve ücreti ne kadar asılama ne kadar tuttu bana yazarsan cık sevinirim

arkadaşlar merhaba
7 yıllık evliyiz,yaklaşık 3-4 yıldır korunmuyoruz bir kaç kötü doktor tecrübemizin ardından 1-2 yıl doktorlara ara verdik. Agustos ayında normal reglimin haricinde adet görmeye başladım 1 hafta normal ,1 hafta adetli olmaya başlayınca 3 ay önce izmirde özel muayenehanesinde prof. dr Sait Yücebilgin adında yeni bir doktora gitmeye başladık , Öncelikle 2 tane kistim olduğunu ve bunları tedavi etmemiz gerektiğini söyledi.İlk ay myralon dogum kontol hapı (günde 2 ad), bemiks (günde 1 ad) ve coraspin (günde 1 ad)verdi . Adetimin 2. günü kontrole gittim kistimin birisi kaybolmuş digeri küçülmüş tekrar 1 ay daha bu tedaviye devam ama 1 hafta sonra rahim filmi çekelim dedi, Özel çınarlıda filmi çektirdim tüplerimden birisi kapalı digeri ise 3. film ile çok çok az açılmış.13 gün sonra dk hapım bitiyor ve çalışmalar başlayacagız,2 ay deneme süremiz var ama 2 ay sonunda 1 aşılama denememiz gerekli bunun için doktorum ege üniversitesinden olduğu için aşılamayı orada yapacagız.Bana bir ilaç listesi verdi ve buna rapor çıkatmamı söyledi.Bu rapor çıkartma işlemi Ege üniversitesinde çok uzun sürermi, benden ne evraklar isterler iş yerimden ne kadar izin almalıyım . bana bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar varsa paylaşabilirlermi.

merhaba bu kanuyu çok olmus acalı ama bana yardım edermisin asılaman ege de mi oldu bana bilgi verirmisin

özele de gittim prof.erol tanvergen ama asılama yapmadıgını söyledi bana muayene etti sadece
senin doktorun nerde ve ücreti ne kadar asılama ne kadar tuttu bana yazarsan cık sevinirim

merhaba bu kanuyu çok olmus acalı ama bana yardım edermisin asılaman ege de mi oldu bana bilgi verirmisin

merhaba canım,
öncelikle erol tavmergenin özelde aşılama yaptıgını biliyorum bir arkadaşımız yeni yaptırdı hemde ii kez. yalnız üniversitede degil şifada yapıyor sanırım, ben egede aşılama yaptırmadım sait beyin özel muayenehanesinde oldu ama sonuç negatif biz sait beyle aynı frekansı yakalayamadık ,ve başka bir yerde devam ettik tedaviye

inşş tutar canım ya tek isteğim bu zaten :16:
valla canım özel ücreti 200 tl bu her ay için geçerli tabi
biz aşılama evresine geçene kadar yaklaşık bi 800 tl muayene parası verdik ben uzakta oturuyorum git gel masraflarını hiç yazmayayım istersen :31:
aşılama olacak ay muayene ücreti 200 tl
ilaçalarım toplam tutar 330 tl
3 defa e2 testi verdim 105 tl
sperm yıkama işlemi 150 tl
dr kendi muayenesin de aşılamayı yaptı 200 de öyle verdik

gerçekten çok para gidiyo ama işte bebiş için herşeye değer diyoruz inşş tutsun da tek umudmuz o :25:

merhaba canım,
öncelikle erol tavmergenin özelde aşılama yaptıgını biliyorum bir arkadaşımız yeni yaptırdı hemde ii kez. yalnız üniversitede degil şifada yapıyor sanırım, ben egede aşılama yaptırmadım sait beyin özel muayenehanesinde oldu ama sonuç negatif biz sait beyle aynı frekansı yakalayamadık ,ve başka bir yerde devam ettik tedaviye
ben sordum asılama yapmıyorum dedi bana tüp bebek için ege de dosya açarız dedii neden bana böle dedi acabaa
ben özelde farklımı olur acaba aşılama üniversitede farklımı olur onu merak ediyorumm aslındaa
bakalım denicem ve görcem ege de olmayı düşünüyorum ilk olarak inŞallah gerek kalmaz ikincilere
ALLAHımm isteyen herkexe nasip etsinn

inşş tutar canım ya tek isteğim bu zaten :16:
valla canım özel ücreti 200 tl bu her ay için geçerli tabi
biz aşılama evresine geçene kadar yaklaşık bi 800 tl muayene parası verdik ben uzakta oturuyorum git gel masraflarını hiç yazmayayım istersen :31:
aşılama olacak ay muayene ücreti 200 tl
ilaçalarım toplam tutar 330 tl
3 defa e2 testi verdim 105 tl
sperm yıkama işlemi 150 tl
dr kendi muayenesin de aşılamayı yaptı 200 de öyle verdik

gerçekten çok para gidiyo ama işte bebiş için herşeye değer diyoruz inşş tutsun da tek umudmuz o :25:

evet bende 500 buluyor die duymustum asılamanın bebek için elimizden geleni yapıyoruz ben de ege de denicem sansımı
insALLAH gerek kalmaz tek asılamayla bebeklerimize kavusuruzz adetin ikinci günü ara demişti doktor bakalım adetimi bekliyorumm
ALLAHIM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinn

hayılısı olsun ikiniz içinde bende ege ünv. gidiyorum 1 yılın sonnda aşılama yapılacak bu ay iğneler kullanıyorum göbek altı ama p.tesi günü iptal olabilirmiş aşılamam.çok fazla yumurta oluştuğu için dedi ne anlama geldiğini anlayamadım moralim cok bozuk.allah hepimizin yardımcısı olsun.çok sabır gerekiyor çokk...

hayılısı olsun ikiniz içinde bende ege ünv. gidiyorum 1 yılın sonnda aşılama yapılacak bu ay iğneler kullanıyorum göbek altı ama p.tesi günü iptal olabilirmiş aşılamam.çok fazla yumurta oluştuğu için dedi ne anlama geldiğini anlayamadım moralim cok bozuk.allah hepimizin yardımcısı olsun.çok sabır gerekiyor çokk...

Merhaba,
Allah'ım en yakın zamanda gönlüne göre versin inşallah. Ayrıca moralini hiç bozma. Henüz iptal olmamış aşılaman. Olsa bile hayırlısı böyledir diye düşün. 2. de tutacak demek ki. Benim 2.de tuttu ki hiç de ümidimiz yoktu. Yumurta doktorun ilacın dozunu yüksek başladıysa çok olmuş olabilir. Ne kadar dozla başlamıştın iğnelere? Ben de 2sinde de iğne kullandım.

Bana da doktorlar hep tüp bebek dediler 2 aşılama özelde tutmadı şimdi devlette yaptırmam gerekiyormuş tüp bebek için ege üniversitesinde acaba kime gitmemiz gerekir

ben sordum asılama yapmıyorum dedi bana tüp bebek için ege de dosya açarız dedii neden bana böle dedi acabaa
ben özelde farklımı olur acaba aşılama üniversitede farklımı olur onu merak ediyorumm aslındaa
bakalım denicem ve görcem ege de olmayı düşünüyorum ilk olarak inŞallah gerek kalmaz ikincilere
ALLAHımm isteyen herkexe nasip etsinn

evet bende 500 buluyor die duymustum asılamanın bebek için elimizden geleni yapıyoruz ben de ege de denicem sansımı
insALLAH gerek kalmaz tek asılamayla bebeklerimize kavusuruzz adetin ikinci günü ara demişti doktor bakalım adetimi bekliyorumm
ALLAHIM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinn

Merhaba
en son mesajdan sonra epey olmus ama ben bi sansimi deniyeyim dedim.
sanirim sen de ege den prof. Teksin Çirpan a göründün. Asilaman oldu mu memnun kaldin mi?
Bunlari merak ettim. Ben de 2 hafta once ilk kez teksin bey e gittim ve sanirim asilama denicez artik.
ege de asilama yaptirip hamile kalanlar deneyimlerini yazabilir mi acaba...

Back