Ege üniversitesi ücretli sezaryen doğum tecrübesi olanlar acilll yardım eder misiniz? İsmet hortu ile görüştüm 24.000 tl dedi sezaryan yaprıran var mı

dilberomin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
166
57
34
Ege üniversitesi ücretli sezaryen doğum tecrübesi olanlar acilll yardım eder misiniz? İsmet hortu ile görüştüm 24.000 tl dedi sezaryan yaprıran var mı? Hastane ücretli bölümü nasıl doktor mu atıyor dikişleri hastane nasıl?

Canım ben aralık ayında doğum yaptım başka şehirde, başka bir özel hastanede. 22 bindi. Ki yılbaşı zamlarından öncesi… hastane nasıl bilmiyorum ama bana fiyatı normal geldi… bir de fiyat için önden gidip konuşabilirsin. Biz 18 bine kadar düşürdük… baştan beri bu hastanede takipteyim vs dedim öyle öyle düşürdüm… hiç gitmediğim, sadece fiyat almak için gittiğim başka bir özel hastane de 20 binden 17 ye düşürmüştü. İlla düşürüyorlar yani konuşunca. Bilgin olsun

Merhaba birseyi merak ettim. Universite hastanelerine dışarıdan ozel doktor getirilebiliyor mu boyle. Ege universitesi devlet diye biliyorum da yanlisim mi var

Ege üniversitesi indirim yapar mı diyorsunuz

Merhaba bende egede Ali akdemirle konuştum 30 ama ek bisey olursa 40 bin olur dedi riskli benim siz orda doğum yaptinizmi nasıldı ve indirim yaptilarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…