• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EfuliM in İlk Adımları :)

HAYIRLI OLSUN CANIM MUTLULUKLA AŞKLA KULLAN HEPSİNİ HİSARIN TENCERELERİ ZATEN BENİM AKLIMI BAŞIMDAN ALIR BAYILIYORUM HİSARA:nazar:

Merhaba Kızlar:16:

Aylarca konuştuk dertleştik ne alsak hangisi daha iyi hangisi daha kötü derken bir şekilde ilk adımlar atılıyor:8: Bende İlk çeyiz alışverişimi yapmış bulunmaktayımmm:52: Umarım sizde beğenirsinizz:42:

Herkezinn aldıklarıı Mutlu bol kahkahalı günlerde kullanmak nasip olsun ve hepimizinkide çok sağlamm çıksınnn:23::23:

Bunlar Hisar Çelik Tencere Setim
Eki Görüntüle 375184

Bunlar Hisar Teflon Tencere Setim

Eki Görüntüle 375191

Bunlar Hisar Çatal Kaşık Takımım

Eki Görüntüle 375192

Bunlar Kütahya Porselen Misafir Yemek Takımım

Eki Görüntüle 375199

Cevze Takımım ve Çaydanlığım

Eki Görüntüle 375206 Eki Görüntüle 375209

Hisar Düdüklü Tencerem ve Sahan Takımım

Eki Görüntüle 375212 Eki Görüntüle 375213

:46::46::46::46:

:54:
Tebrik ederim canımmmm.... Hepsini çok beğendim, iyi günlerinde kullan inşallah.
Özellikle şu çatal kaşık takımın, bu takımı biliyorum ben, inanılmaz zarif ve güzel... Bende istiyordum aynısından ama çok pahalı olduğu için alamamıştım.. :59:
Ama şimdiki takımlarımı da sevmiyor değilim... :16:

:46::46::46::46:

:54:
Tebrik ederim canımmmm.... Hepsini çok beğendim, iyi günlerinde kullan inşallah.
Özellikle şu çatal kaşık takımın, bu takımı biliyorum ben, inanılmaz zarif ve güzel... Bende istiyordum aynısından ama çok pahalı olduğu için alamamıştım.. :59:
Ama şimdiki takımlarımı da sevmiyor değilim... :16:

Çook teşekkür ederim canım herkeze en beğendiğini almak nasip olsun :16: Begendiğine sevindimm güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize:16:

Merhaba Kızlar:16:

Aylarca konuştuk dertleştik ne alsak hangisi daha iyi hangisi daha kötü derken bir şekilde ilk adımlar atılıyor:8: Bende İlk çeyiz alışverişimi yapmış bulunmaktayımmm:52: Umarım sizde beğenirsinizz:42:

Herkezinn aldıklarıı Mutlu bol kahkahalı günlerde kullanmak nasip olsun ve hepimizinkide çok sağlamm çıksınnn:23::23:

Bunlar Hisar Çelik Tencere Setim
Eki Görüntüle 375184

Bunlar Hisar Teflon Tencere Setim

Eki Görüntüle 375191

Bunlar Hisar Çatal Kaşık Takımım

Eki Görüntüle 375192

Bunlar Kütahya Porselen Misafir Yemek Takımım

Eki Görüntüle 375199

Cevze Takımım ve Çaydanlığım

Eki Görüntüle 375206 Eki Görüntüle 375209

Hisar Düdüklü Tencerem ve Sahan Takımım

Eki Görüntüle 375212 Eki Görüntüle 375213

herşeyin çok çok güzel cnm özellikle çaydanlığın cezvelerin ve de teflon takımın çk hoşuma gitti ama yemek takımını ve çelik lerini değitşirme şansın vrsa düşün derim az önce köşeli takım kullanan bir bayan çok pişman odluğunu çk yer kapladığını ve kullanışsız olduğundan dert yanmış.bulaşık makinesınd eçk yer kaplıyor ayrıca da köşelerinin kırılma ihtimali çk yüksek. tencerelere gelince cam kapaklı kesinlikle tavsiye etmiyorum cam acayip leke yapıyor hemde zamanla üzerindeki hava deliğinin kenarları ve kapağın kenarları inanılmaz pis lekelenıyor çıkmıyor da ben anneminkileri ilk aldığımzda diyordum amaan bişey olmz ben yıkarım temizlerim fln ama olmuyormuş yanı meyuve bıçağıyla kazımak zorunda kalıyorsun çk sinir bozucu birşey ilk bşlrda yeni çeyiz alırken şıkır şıkır şeylere çk özenıyoruz yaparız temizleriz dıyoruz ama bi süre snra evdeki sorumluluklar artınca zor gerlıyor böyle incik cıncık şylerle uğraşmak diyoruz ki bn nasıl almışım bunu acaba hiç mi düşünememişim dıyorsun ileride düşünmemek için şmdi düşünülmeli bnce cnm :)sonçta esas olan kullanışlı olması çnkü

güle güle kullan canım çok güzellerr, hisarın bu setini bende biliyorum ama bana almak nasip olmadı bahama çeyiz seti, ve ben çok beğenmiştim. gülee gülee kullan canım :16:

................... upss ikinci baskı ollmuşş

Son düzenleme:
herşeyin çok çok güzel cnm özellikle çaydanlığın cezvelerin ve de teflon takımın çk hoşuma gitti ama yemek takımını ve çelik lerini değitşirme şansın vrsa düşün derim az önce köşeli takım kullanan bir bayan çok pişman odluğunu çk yer kapladığını ve kullanışsız olduğundan dert yanmış.bulaşık makinesınd eçk yer kaplıyor ayrıca da köşelerinin kırılma ihtimali çk yüksek. tencerelere gelince cam kapaklı kesinlikle tavsiye etmiyorum cam acayip leke yapıyor hemde zamanla üzerindeki hava deliğinin kenarları ve kapağın kenarları inanılmaz pis lekelenıyor çıkmıyor da ben anneminkileri ilk aldığımzda diyordum amaan bişey olmz ben yıkarım temizlerim fln ama olmuyormuş yanı meyuve bıçağıyla kazımak zorunda kalıyorsun çk sinir bozucu birşey ilk bşlrda yeni çeyiz alırken şıkır şıkır şeylere çk özenıyoruz yaparız temizleriz dıyoruz ama bi süre snra evdeki sorumluluklar artınca zor gerlıyor böyle incik cıncık şylerle uğraşmak diyoruz ki bn nasıl almışım bunu acaba hiç mi düşünememişim dıyorsun ileride düşünmemek için şmdi düşünülmeli bnce cnm :)sonçta esas olan kullanışlı olması çnkü

Canım çok teşekkür ederimm Görüşlerini benimle paylaştığın içi kare yemek takımı konusunda haklısınn çevremden de olumsuz yorum aldım hep ama çok istiyordum kare yemek takımı çok beğeniyorum çok şık buluyorum misafir içinde kullanıcagm için fazla zorlanmam diye düşündümm napiim ya içimde kalcağıma elimde kalsın:9::9:Canım cam kapak konusunda bilemedim şu an evde bizde kullanıyoruz dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım aksine çelik kapaklardan daha kullanışlı geliyor ama :44::44: Hepimiz memnun kalırızz inşallah:34:

canım hepsini güle güle kullan... hepsi kaliteli ve en iyi markalar... ben yemek takımlarına karar verebilmek için 3 ay hisar kütahya bernardo ne ararsan gezdimm... hepsinin ismini biliyorum artık.... tencereler benimde bahama...mamba çatal kaşıklarda çok güzel.. arkadaşın biri cam kapak sorun demiş ama bizim evde de brabantia nın serisi var hepsi cam kapak daha bi sorunla karşılaşmadık kaç yıldır... umarım hepsinden memnun kalırız :46:

canım hepsini güle güle kullan... hepsi kaliteli ve en iyi markalar... ben yemek takımlarına karar verebilmek için 3 ay hisar kütahya bernardo ne ararsan gezdimm... hepsinin ismini biliyorum artık.... tencereler benimde bahama...mamba çatal kaşıklarda çok güzel.. arkadaşın biri cam kapak sorun demiş ama bizim evde de brabantia nın serisi var hepsi cam kapak daha bi sorunla karşılaşmadık kaç yıldır... umarım hepsinden memnun kalırız :46:

sağol canım benim umarımm hepimiz aldıklarımızdan memnun kalırızz bir sorun yaşamayız o kadar emek veriyoruzz karşılığını alırız inşallahh:16::16::123:

Back