Allah hepsini güle güle kullanmanı nasip etsin
allah güzel günler de sağlıkla kullanmanı nasip etsin canım hepsi cok kalıtelı ve guzell
uzun ve masraflı bir yolculuk çeyiz...
güzel ve kaliteli bir başlangıç olmuş canım böylede devam etsin inşallah mutlu alışverişler....
Teşekkürr ederimm :118:
Aldıklarını güzel mutlu günlerde kullan canım.Bende çkb mamba ya da milano düşünüyorum.Sen ne kadara aldın canım bunu,mat mı parlak mı,ben ona da karar veremedim de :)
sende bemim gibi daha yolun başındasın:)) aldıkların çok güzel , mutlu günlerde kullan inş.
Canım hisarın modellerinin arasında ilk gözüme çarpan bu model oldu hemen kendini belli ediyor çok beğenerek aldım ben normalde hisarın tencere setini aldım kuzum ama o setin içindeki çkb leri begenmedim bu model setin içinde olmayan bi modeller arasındaydı 400 lira fark ödedimMatı parlağına göre modelini çok daha belli ediyor ve güzel duruyor bence bende senin gibi tereddütte kalsam da matı tercih ettim bide resimdekilerden daha farklı duruyor mat la parlağı yanyana koyunca
Canım bende mambayı begeniyorum,yan yana da baktım matla parlaga.Bence de kesinlikle mat güzel ama insanlar çiziliyor felan deyince kafam karıstı.Ama parlaklar da çiziliyor ne farkeder ki :)
Aynen canım bende terettütte kaldım ablam çizliyor deyince ama dediğin gibi sonuçta ikiside çiziliyor bide insanın içine sinmesi lazım yaMağaza sahibi beni çok rahatlattı bide tanıdık dı kendiside bu takımı kullanıyormuş evinde parlaklarla hiçbir farkı yok dedi tabi biraz kullanmayada bağlı
Haklısın canım.Zaten sürekli kullanılmayacak elde yıkamaya çalışırım ne yapayim.Bende fırsatmağazasından bunu alacağım büyük ihtimal ama bir kaç ay sonra alırım heralde.Kendimi zorlamak istemiyorum :)
Bencede tatlım düğün tarihin çok yakın değilse bekleyebilirsin dah auyguna alırsın belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?