• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EfuliM in İlk Adımları :)

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
198
35
Merhaba Kızlar:KK16:

Aylarca konuştuk dertleştik ne alsak hangisi daha iyi hangisi daha kötü derken bir şekilde ilk adımlar atılıyor:KK8: Bende İlk çeyiz alışverişimi yapmış bulunmaktayımmm:KK52: Umarım sizde beğenirsinizz:KK42:

Herkezinn aldıklarıı Mutlu bol kahkahalı günlerde kullanmak nasip olsun ve hepimizinkide çok sağlamm çıksınnn:KK23::KK23:

Bunlar Hisar Çelik Tencere Setim
$HİSAR_BAHAMA_SİYAH_BUY.jpg

Bunlar Hisar Teflon Tencere Setim
116620_buyuk_zoom.jpg

Bunlar Hisar Çatal Kaşık Takımım

416023.jpg

Bunlar Kütahya Porselen Misafir Yemek Takımım

kutahyacc.jpg

Cevze Takımım ve Çaydanlığım

$domino-caydanlik-siyah.jpg
$30403.jpg

Hisar Düdüklü Tencerem ve Sahan Takımım
monacosiyahduduklu1.jpg
hisar-sahan-seti-.jpg

Devamı 6.sayfada kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/efulim-in-ilk-adimlari.514740/page-6

Eklentiler

• $domino-caydanlik-siyah.jpg
    $domino-caydanlik-siyah.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 250
  • $30403.jpg
    $30403.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 283
Son düzenleyen: Moderatör:
allah güzel günler de sağlıkla kullanmanı nasip etsin canım hepsi cok kalıtelı ve guzell

uzun ve masraflı bir yolculuk çeyiz...
güzel ve kaliteli bir başlangıç olmuş canım böylede devam etsin inşallah mutlu alışverişler....:nazar:

uzun ve masraflı bir yolculuk çeyiz...
güzel ve kaliteli bir başlangıç olmuş canım böylede devam etsin inşallah mutlu alışverişler....:nazar:

Evet gerçekten uzun masraflı ve zor :31: İnşallah Canımm:31:

sende bemim gibi daha yolun başındasın:)) aldıkların çok güzel , mutlu günlerde kullan inş.

Aldıklarını güzel mutlu günlerde kullan canım.Bende çkb mamba ya da milano düşünüyorum.Sen ne kadara aldın canım bunu,mat mı parlak mı,ben ona da karar veremedim de :)

Canım hisarın modellerinin arasında ilk gözüme çarpan bu model oldu hemen kendini belli ediyor çok beğenerek aldım ben normalde hisarın tencere setini aldım kuzum ama o setin içindeki çkb leri begenmedim bu model setin içinde olmayan bi modeller arasındaydı 400 lira fark ödedim :34: Matı parlağına göre modelini çok daha belli ediyor ve güzel duruyor bence bende senin gibi tereddütte kalsam da matı tercih ettim bide resimdekilerden daha farklı duruyor mat la parlağı yanyana koyunca:51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım hisarın modellerinin arasında ilk gözüme çarpan bu model oldu hemen kendini belli ediyor çok beğenerek aldım ben normalde hisarın tencere setini aldım kuzum ama o setin içindeki çkb leri begenmedim bu model setin içinde olmayan bi modeller arasındaydı 400 lira fark ödedim :34: Matı parlağına göre modelini çok daha belli ediyor ve güzel duruyor bence bende senin gibi tereddütte kalsam da matı tercih ettim bide resimdekilerden daha farklı duruyor mat la parlağı yanyana koyunca:51:

Canım bende mambayı begeniyorum,yan yana da baktım matla parlaga.Bence de kesinlikle mat güzel ama insanlar çiziliyor felan deyince kafam karıstı.Ama parlaklar da çiziliyor ne farkeder ki :)

Canım bende mambayı begeniyorum,yan yana da baktım matla parlaga.Bence de kesinlikle mat güzel ama insanlar çiziliyor felan deyince kafam karıstı.Ama parlaklar da çiziliyor ne farkeder ki :)

Aynen canım bende terettütte kaldım ablam çizliyor deyince ama dediğin gibi sonuçta ikiside çiziliyor bide insanın içine sinmesi lazım ya :51: Mağaza sahibi beni çok rahatlattı bide tanıdık dı kendiside bu takımı kullanıyormuş evinde parlaklarla hiçbir farkı yok dedi tabi biraz kullanmayada bağlı :34:

Aynen canım bende terettütte kaldım ablam çizliyor deyince ama dediğin gibi sonuçta ikiside çiziliyor bide insanın içine sinmesi lazım ya :51: Mağaza sahibi beni çok rahatlattı bide tanıdık dı kendiside bu takımı kullanıyormuş evinde parlaklarla hiçbir farkı yok dedi tabi biraz kullanmayada bağlı :34:

Haklısın canım.Zaten sürekli kullanılmayacak elde yıkamaya çalışırım ne yapayim.Bende fırsatmağazasından bunu alacağım büyük ihtimal ama bir kaç ay sonra alırım heralde.Kendimi zorlamak istemiyorum :)

Haklısın canım.Zaten sürekli kullanılmayacak elde yıkamaya çalışırım ne yapayim.Bende fırsatmağazasından bunu alacağım büyük ihtimal ama bir kaç ay sonra alırım heralde.Kendimi zorlamak istemiyorum :)

Bencede tatlım düğün tarihin çok yakın değilse bekleyebilirsin dah auyguna alırsın belki :16:

Bencede tatlım düğün tarihin çok yakın değilse bekleyebilirsin dah auyguna alırsın belki :16:

Düğün tarihi değil daha söz tarihi bile belli değil canım :))
Yani çook zamanım var.599 tl ye vereceklerdi almadım.Belki daha da ucuza verirler diye bekliyorum :)))

Back