- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kv çocukları birakicam malum kv sevmez gezmemi
Oruc olanlar olmasa resim yuklerim de aksama artik.![]()
Ah eski pazarlar. Ne guzel gez iste.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv çocukları birakicam malum kv sevmez gezmemi
Oruc olanlar olmasa resim yuklerim de aksama artik.![]()
Ah eski pazarlar. Ne guzel gez iste.![]()
Hiç anlamam öle yükselen falan az önce 62 tl fatura geldi neymiş efem burç yorumlarına aboneliğim varmış soğudum valla astrolojiden
Allahtan ödeme talimatı var ahaahh![]()
Kv çocukları birakicam malum kv sevmez gezmemi![]()
Kararsızlık dışında iyi bi burç dimi ablamBende teraziyim..
Hayırlı olsun konunuz.Misafir kabul ediyor musunuz?Ara ara gelirim kabul ederseniz?
Hannaz ,tavuk prensesi ne yaptın kız,yedin mi?
![]()
Kararsızlık dışında iyi bi burç dimi ablam![]()
Benim aboneliğim değil yani ben yapmadım alavere dalevere bu işler hiç sevmemSeninki astronomik astroloji olmus.
O hataya ben de dustum. 300 TL bayildim. Hic bi dedigi cikmadi.
Ee cocuklarla zor olur zaten.
O kadar da dedik abla değişme diyeKız sorma , öyle gırgır şamata olsun diye yapmıştım , kızlar benden pilav falan yapmaya başlayınca geri döndüm hemen nasılsın , iyi misindeynepnaz
Bende çok kararsızlık yok ama,arada olur sadece,genelde iyidir sakindir dengelidir..
Gerçi arada dengeli dengesiz derim kendime![]()
Şimdilik numaraya yazma ,misafir olarak geldim bugünlük.Hosgeldin deynep. Zeynep mi desem ?
6 numaraya yazayim mi seni kalici misin, gidici mi.
Ben taşıdığımı düşünüyorum burç özelliklerimiBende çok kararsızlık yok ama,arada olur sadece,genelde iyidir sakindir dengelidir..
Gerçi arada dengeli dengesiz derim kendime![]()
Hiç deme ablacım hiç demeO kadar da dedik abla değişme diye![]()
İyiyim canım teşekkürler ,birazdan çıkacağım netten ,hayırlı olsun diyeyim dedim.Elim boş geldim ama kusura bakmayın.Kız sorma , öyle gırgır şamata olsun diye yapmıştım , kızlar benden pilav falan yapmaya başlayınca geri döndüm hemen nasılsın , iyi misindeynepnaz
Benim aboneliğim değil yani ben yapmadım alavere dalevere bu işler hiç sevmem![]()
Şimdilik numaraya yazma ,misafir olarak geldim bugünlük.
Ben taşıdığımı düşünüyorum burç özelliklerimi![]()
Oda benden desene
Bende taşırım özelliklerini,arada yoldan çıkarım![]()
Estağfirullah canım , bi dahakine güllaçgetirirsen hayrına çok hora geçer valla , evde yaprak var ama ,bende kalkıp yapıcak hal yok Zeynep
Pazar gunu bulusucaz kendisiyle. Dengesizsin benden uzak dur diyicem.![]()
Alintilari katleden sultan bu yakalayin.![]()
Arada frenlemeyi unutma sakın![]()