- 20 Mart 2008
- 141.848
- 213.705
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah iste ornek sultan oyle verilen numarayi bazilari gibi geri cevirmiyor.![]()
Umduğunu değil bulduğuna şükür et derler zaten hangi konuda olursa artık..Ah iste ornek sultan oyle verilen numarayi bazilari gibi geri cevirmiyor.![]()
Bana da oluyor bazen. Sonra bakiyorum her siteye giriyor bi buraya girmiyor.
Yok ben 8 almam begenmiyorum diyor ben 8 i ya. Sanki evlenecek.![]()
Tamam yazalim.
Bebetom, sen benim odama da gelebilirsin no problem
Hala da beğenmiyorummm pis 8 hıhhhh![]()
Ben geldim beni istemediler
Ben geldim beni istemedilerben istenmedigim yerde durmam. O kadar misafiriz dedik bi hosgeldin diyen olmadi. Banane banane
![]()
Bebetom, sen benim odama da gelebilirsin no problem![]()
Ahahah bende geliyim manikür yapalımBebetom, sen benim odama da gelebilirsin no problem![]()
Aaa ne ayip benim oretmenime kimse hosgeldin dememis. A AklinYolu1 gormemistir gorse derdi:)Ben geldim beni istemedilerben istenmedigim yerde durmam. O kadar misafiriz dedik bi hosgeldin diyen olmadi. Banane banane
![]()
Demeden olmaz tabi, hoşgelmişsinBen geldim beni istemedilerben istenmedigim yerde durmam. O kadar misafiriz dedik bi hosgeldin diyen olmadi. Banane banane
![]()
Ben geldim beni istemedilerben istenmedigim yerde durmam. O kadar misafiriz dedik bi hosgeldin diyen olmadi. Banane banane
![]()
Tesekkur ederim. Hos buldum.Hoş geldin sefa getirdin![]()
Bilmem artikAaa ne ayip benim oretmenime kimse hosgeldin dememis. A AklinYolu1 gormemistir gorse derdi:)