- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.761
67.100e düşeceksin direkt 66 olamyceksin gör bakCanim ben direkt 66 ya inecegim icin.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
67.100e düşeceksin direkt 66 olamyceksin gör bakCanim ben direkt 66 ya inecegim icin.![]()
Burda
67 e dusebilirim ben 7 yi seviyorum.
Bekle bakalim cikar misin artik iner misin.![]()
Ahaha 77.700 belki dimiBurda
67 e dusebilirim ben 7 yi seviyorum.
Bekle bakalim cikar misin artik iner misin.![]()
67.100e düşeceksin direkt 66 olamyceksin gör bak![]()
Ahaha 77.700 belki dimi
Bende 57 istiyorum bi parça
Ben kac kosiye ifşa oldum acaba. Bütün haytimin detayi burda![]()
Kızartma yeme lucko gıBen once 67 sonra 57 sonra 55 haha. 77.700 imkansiz en fazla 71.7.
Kim taniyor kizim seni arada kayniyoruz iste.
Kizlar chinese soyledim bugunku yemegim chinese + patates kizartmasi+ayran. Oradan yuruycem artik.![]()
Bizim de 2 komşunun düğünü var birinde tulum birinde şık bi elbise veya etek giymeyi düşünüyorum en az 58 olmam gerek :/ay kirildim
A AklinYolu1 saka maka kizi duymadan önce iyiki verdim su bir kac kiloyu. Dügün varmis. Yaza. Aileler tanisacak. Kac kisi arkadasini kardesini buldu. Benim de bulmam yakindir![]()
Kızartma yeme lucko gı
Benimde ilk hedef 61 sonra 58 sonra 56 final![]()
ay kirildim
A AklinYolu1 saka maka kizi duymadan önce iyiki verdim su bir kac kiloyu. Dügün varmis. Yaza. Aileler tanisacak. Kac kisi arkadasini kardesini buldu. Benim de bulmam yakindir![]()
Harbi mi :)Koku dislerimin arasina giriyor.
Ben bu beslenmeyle 15 kilo vermis insanim. Patatessiz bi hayat dusunemiyorum.
Sen kendini bosver dugunde bana birini bul toprak.![]()
Koku dislerimin arasina giriyor.
Ben bu beslenmeyle 15 kilo vermis insanim. Patatessiz bi hayat dusunemiyorum.
Sen kendini bosver dugunde bana birini bul toprak.![]()
Harbi mi :)
Bana da birini bul toprak 29a kadar olabilir yaşı![]()
Şimdi değil zati zayıflayıncaKendiniz bulun anacim. Bekarlik sultanlik hemüstelik ben burda tanimiyorum kimseyi. Italya ya calisin almanya yi napacaksiniz
![]()
Harbi mi :)
Bana da birini bul toprak 29a kadar olabilir yaşı![]()
Kendiniz bulun anacim. Bekarlik sultanlik hemüstelik ben burda tanimiyorum kimseyi. Italya ya calisin almanya yi napacaksiniz
![]()
Sen cekil once ben gordum.![]()
Sen bulacakken ben ne diye ugrasip durayim. Hem diyetten kolum kalkmiyor bu aralar.
Referanssiz adamlarla gorusmuyorum artik.![]()
Oyle yapmaya calisiyorum zaten yuruyus bana gore en guzel spor:)Saglikla ver insallahonu da