• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kiz lingen lingen al bak bitirdim ciftligi Screenshot_2016-06-23-16-24-36.png

TopraKahveBob TopraKahveBob annene gecmis olsun canim.

Naptın da yoruldun len bu saate kadar selam bile çakmadın üstelik:sinirli:

Sabahin 7sinden beri ayaktayim. Issizlik parasi ile evraklari halletmeye gittim sonrasinda dilekce kursuna gectim. Üc saat kapali alanda bunaldim, kurtuldum diye haykiracak oldugumda disari adim atarkende resmen asfalt a yapisacak oldum, eridim resmen :(
Bu gün hava :ruh::ruh::ruh: böyle

Aynen vallah, asiri bunaltici 30 derece ne demek kos koca doycland icin -.-

Sabahin 7sinden beri ayaktayim. Issizlik parasi ile evraklari halletmeye gittim sonrasinda dilekce kursuna gectim. Üc saat kapali alanda bunaldim, kurtuldum diye haykiracak oldugumda disari adim atarkende resmen asfalt a yapisacak oldum, eridim resmen :KK43:

Miladre kuzum dilekce kursu is bulamayanlar icin mi?? Ben de issizlikten biktim :( . Bir de alamancilar siz sarma yapragini nerden aliyonuz?

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Ay havalr cok sıcak pıstım bıde hamıs hamıs hıc cekılmıo butun gun ıstfra edıom ayes basıo cok beterım bunalıom artık.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Ay havalr cok sıcak pıstım bıde hamıs hamıs hıc cekılmıo butun gun ıstfra edıom ayes basıo cok beterım bunalıom artık.
Hamileliginin sonu yaza gelince daha zor oluyor. Hazir basindayken atlattigin iyi. Ama hamile olmasan da havalar cok sicak ya.

Gene bı halde bas edersınde ıcınde bısey olunca daha desık oluyomus sımdı 2 bucuk 3 ay fln ıste ayh

Gitmis daha önce. Ilacla gecmemis sanirim. Benden de sakliyor kardesimden duydum :KK12::KK12:. Korkuyor doktora gitmiyor tekrar dedi:işsiz:. :işsiz:
Hadi yaaa, Ama ihmal edilmez ki sağlık bu.. Belki sen zorlasan gider
Bu gün hava :ruh::ruh::ruh: böyle
Aynen o dediğinden bayılcam sıcaktan:ruh:
Kız ne kadar guzel bir şey olmuş bu yaaaa, ben niye beceremiyom böyle şeyleri:işsiz: Güle güle oynayın:)

Sabahin 7sinden beri ayaktayim. Issizlik parasi ile evraklari halletmeye gittim sonrasinda dilekce kursuna gectim. Üc saat kapali alanda bunaldim, kurtuldum diye haykiracak oldugumda disari adim atarkende resmen asfalt a yapisacak oldum, eridim resmen :KK43:

AYYY nasıl dolaştım kız bu sıcakta kıyamammmm:eek:
Miladre kuzum dilekce kursu is bulamayanlar icin mi?? Ben de issizlikten biktim :KK43: . Bir de alamancilar siz sarma yapragini nerden aliyonuz?
Ben komşunun bahçesinden topluyom :)
senin işin duble zor valla:)

Hadi yaaa, Ama ihmal edilmez ki sağlık bu.. Belki sen zorlasan gider

Aynen o dediğinden bayılcam sıcaktan:ruh:

Kız ne kadar guzel bir şey olmuş bu yaaaa, ben niye beceremiyom böyle şeyleri:işsiz: Güle güle oynayın:)

AYYY nasıl dolaştım kız bu sıcakta kıyamammmm:eek:

Ben komşunun bahçesinden topluyom :)
senin işin duble zor valla:)
Vala zor bıde evde temızlık yapım dıom bı odayı yapıom dıgerını yapamıom gunde kackez souk dus alıom anlatamamm

Back