• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Hiiiimmmm erkekler biraz bencilller o konuda maalesef canım.Neyse erkek mevzularina girmeyelim daha yarım saat önce benim ex beni dellendirdi.Terbiyemi bozmiyyyciiimm
Aman boşver .hazimsizlik yaşıyordur o şimdi.gecince düzelir.d aha iyi beddualarim var lazim olunca haber ver ozelden yaparım ben:KK39:

Yerim onları ben.Benimki de güya evimizin erkeği ama bu aralar sinek sesinden bile korkuyor.Kıskançlık varmi sizde.Bizimki kardeşini hem çok seviyor hemde hiç acımadan pat pat
Ay ayni benim oglum canim. Hem kardese etmedigi eziyet kalmiyor hemde simdiden abilik yapip koruyup kolluyor.

Kiz onun anasi babasida ayni yerde yasiyor. Benimki bahce yapti ya evin onune. Cesit cesit agac dikti. Kayisi ekmis. Kayisi da hemen meyve vermis. Ama 3 5 bisey yani. Zekasi beyninden fiskiran eltim hamileyim diyip yemis bunlari. Benimki bisey dememis tabi ama cildirmis. Bende duyunca kafayi yedim.
Anasigilin kocaman kayisi agaci var ustu kayisi dolu. Karsi komsumuz esimin yeyzesi 2 tane kocaman kayiso agaci var basi kayisi kayniyor. Fazla zeki eltim gelip bizim daha yeni diktigimiz kayisinin meyvesini yiyor.
Esimde bende emek verdigimiz seyin ilk meyvesini kendimiz yiyelim isteyen kisolleriz. Seneye hepsini yesin. Ya da 1 2 yesin biraksin hepsi yenir mi ya.

Ben senin yerinde olsaydim kayisi agacini yedirirdim ona. Bende ilk heves ettigim seylerden birinci olarak yararlanmak isterim. Birde madem canin cekti, af edersin kuduz gibi hepsini sömürmekte nedir?
Hepsi bi yana bartlak beni benden aldı:KK70:

Ilk duydugumda gülme krizini girmistim, anam ise "o ne bicim isim be" diye söylendi :D

Ben senin yerinde olsaydim kayisi agacini yedirirdim ona. Bende ilk heves ettigim seylerden birinci olarak yararlanmak isterim. Birde madem canin cekti, af edersin kuduz gibi hepsini sömürmekte nedir?

Ilk duydugumda gülme krizini girmistim, anam ise "o ne bicim isim be" diye söylendi :KK70:
Biz buna Türkçede kisaca görgüsüzlük diyoruz:))))

Biz buna Türkçede kisaca görgüsüzlük diyoruz:))))

Görgüsüzlük degil hayvanlasma demek isterdim, ki kuslarima da laf dokunuyor bu konuda. Bildigin Teletubbiesdeki süpürge vardi onun gibi birsey. :D

122222-supurge_seni_unutmadik_d580.jpg

al bak bu, kem gözlü süpürge seniiiii :D

Back